PS3 üzerinde CoD 3 alıp oynamak istiyorum ama bu ara çok fazla CoD oynadım 3 oyun çekecek kafam yok. Normalde World at War oynayacaktım ama PS3 lansman oyunu olduğu için bir tek CoD 3 sixaxis özelliklerini destekliyor ve ilgimi cezbediyor. Eğer ilk 3 oyun bağlantılıysa erteleyeceğim değilse 3 alacağım. Üçü arasında önemli derecede bağlantı var mı?
Soap falan Modern Warfare'ler. Serinin ilk oyunları WW2 temalı. Hikaye yok zaten arkaplanda oynayan tarihsel bir çizgi var ama önemsiz. Ayrıca 2 baya iyi oyundur oynayın kesinlikle arkadaşa katılmıyorum.
Soap falan Modern Warfare'ler. Serinin ilk oyunları WW2 temalı. Hikaye yok zaten arka planda oynayan tarihsel bir çizgi var ama önemsiz. Ayrıca 2 bayağı iyi oyundur oynayın kesinlikle arkadaşa katılmıyorum.
Hocam biliyorum Soap'ın MW serisinde olduğunu ben oyunlarda aynı karaktere denk geliyor muyuz diye sormuştum. Ayrıca 3 bittikten sonra dönerim diğerlerine, çok önceden oynamıştım ama hatrımda değil ve 3 CoD oyunu kaldıracak kafa yok şu an bende.