Çözüldü İlk 3 CoD oyunu bağlantılı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BossFrk

Hectopat
Daha fazla  
PS3 üzerinde CoD 3 alıp oynamak istiyorum ama bu ara çok fazla CoD oynadım 3 oyun çekecek kafam yok. Normalde World at War oynayacaktım ama PS3 lansman oyunu olduğu için bir tek CoD 3 sixaxis özelliklerini destekliyor ve ilgimi cezbediyor. Eğer ilk 3 oyun bağlantılıysa erteleyeceğim değilse 3 alacağım. Üçü arasında önemli derecede bağlantı var mı?

Çözüm
Call of Duty 1-2-3 arasında bağlantı yok üçü de 2. dünya savaşını anlatıyor bana kalırsa 3. oynamaya değmez bile.
Call of Duty 1-2-3 arasında bağlantı yok üçü de 2. dünya savaşını anlatıyor bana kalırsa 3. oynamaya değmez bile.

Çözüm
Yok hiçbir şekilde bağlantı bulunmuyor.

Soap falan Modern Warfare'ler. Serinin ilk oyunları WW2 temalı. Hikaye yok zaten arkaplanda oynayan tarihsel bir çizgi var ama önemsiz. Ayrıca 2 baya iyi oyundur oynayın kesinlikle arkadaşa katılmıyorum.

Soap falan Modern Warfare'ler. Serinin ilk oyunları WW2 temalı. Hikaye yok zaten arka planda oynayan tarihsel bir çizgi var ama önemsiz. Ayrıca 2 bayağı iyi oyundur oynayın kesinlikle arkadaşa katılmıyorum.

Hocam biliyorum Soap'ın MW serisinde olduğunu ben oyunlarda aynı karaktere denk geliyor muyuz diye sormuştum. Ayrıca 3 bittikten sonra dönerim diğerlerine, çok önceden oynamıştım ama hatrımda değil ve 3 CoD oyunu kaldıracak kafa yok şu an bende.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı