Doğukan Eren Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 260 2 Aralık 2020 #1 Bilgisayarı başlattığımda PC Ethernet kablosunu görmüyor ve kablosuz ağa bağlanıyor. Sonrasında yeniden başlatıyorum ve Ethernet kablosunu görüyor, bunu nasıl çözebilirim? Anakart: ASUS Z490-E.
Bilgisayarı başlattığımda PC Ethernet kablosunu görmüyor ve kablosuz ağa bağlanıyor. Sonrasında yeniden başlatıyorum ve Ethernet kablosunu görüyor, bunu nasıl çözebilirim? Anakart: ASUS Z490-E.
The Elite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 1.561 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full stack 2 Aralık 2020 #2 Aygıt yöneticisinde ethernet in yanında ünlem olup olmadığına bakın.
bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 2 Aralık 2020 #3 [Desktop PC/Motherboard] System can't access to network with wired LAN cable | Official Support | ROG Global rog.asus.com
[Desktop PC/Motherboard] System can't access to network with wired LAN cable | Official Support | ROG Global rog.asus.com
Doğukan Eren Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 260 2 Aralık 2020 #4 Silinen üye dedi: Aygıt yöneticisinde Ethernet'in yanında ünlem olup olmadığına bakın. Genişletmek için tıkla... Ünlem bulunmuyor. bir2bir3bir4 dedi: [Desktop PC/Motherboard] System can't access to network with wired LAN cable | Official Support | ROG Global rog.asus.com Genişletmek için tıkla... ISS adımı ve şifremi nereden görebilirim?
Silinen üye dedi: Aygıt yöneticisinde Ethernet'in yanında ünlem olup olmadığına bakın. Genişletmek için tıkla... Ünlem bulunmuyor. bir2bir3bir4 dedi: [Desktop PC/Motherboard] System can't access to network with wired LAN cable | Official Support | ROG Global rog.asus.com Genişletmek için tıkla... ISS adımı ve şifremi nereden görebilirim?
I iskender84 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 7 24 Ocak 2021 #5 Bu sorun bende de oldu. Çözümü konusunda yardımcı olabilecek birisi var mı? Teşekkürler.
Doğukan Eren Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 260 25 Ocak 2021 #6 iskender84 dedi: Bu sorun bende de oldu. Çözümü konusunda yardımcı olabilecek birisi var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorunumu Windows hızlı başlatma seçeneğini kapatarak çözdüm.
iskender84 dedi: Bu sorun bende de oldu. Çözümü konusunda yardımcı olabilecek birisi var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorunumu Windows hızlı başlatma seçeneğini kapatarak çözdüm.