İlk adım nasıl atılır?

546611

Hectopat
Abi okulda bir kız var, hoşlanıyorum o da bana boş değil ama ilk adımı nasıl atacağım bilemiyorum. Mesajla ne yazılır?

Mesajla yanaşma bence. Okulda yanaşabilirsen daha iyi olur, biraz pas verirsin, hevesliyse muhatap ol, yoksa olma sen yanlış anlamışsındır.

Mesajla yanaşma bence. Okulda yanaşabilirsen daha iyi olur, biraz pas verirsin, hevesliyse muhatap ol, yoksa olma sen yanlış anlamışsındır.
Yani biraz karışık arada göz göze geliyoruz o kadar bi gün insta stye şarkı attım aynısını attı aynı gün

Yani biraz karışık arada göz göze geliyoruz o kadar bi gün insta stye şarkı attım aynısını attı aynı gün
Sen somut adım atmadıkça bunlar pek birşey ifade etmiyor. Aranızda samimiyeti tam bilmiyorum ama okulda takılabilirsin en azından arkadaş grubuna girersen ilk adımı atman kolaylaşır.

Kızın yanına gidip konuşmayı deneyebilirsin, mesajla olmaz bu işler. Bu işlerin yüz yüze yapılması gerektiğini düşünmekteyim. Kız sevmiyorsa da belli edecektir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…