HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2013 #1 Yorumlarınızı bekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Yorumlarınızı bekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2013 #2 İşi kapacaksın çok güzel olmuş derken "2.DERECEDEN DENKLEMLER" yazısını gördüm yazı hariç gerisi güzel. Bence matematik dersi sunumuna uymamış.
İşi kapacaksın çok güzel olmuş derken "2.DERECEDEN DENKLEMLER" yazısını gördüm yazı hariç gerisi güzel. Bence matematik dersi sunumuna uymamış.
HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2013 #3 Berkan ÖZGAN dedi: İşi kapacaksın çok güzel olmuş derken "2.DERECEDEN DENKLEMLER" yazısını gördüm yazı hariç gerisi güzel. Bence matematik dersi sunumuna uymamış. Genişletmek için tıkla... Proje ödevimin introsu. Kısa tuttum blur yaptım daha fazla ilerlersem ödevimin konusundan sapardı. Yorumun için teşekkürler.
Berkan ÖZGAN dedi: İşi kapacaksın çok güzel olmuş derken "2.DERECEDEN DENKLEMLER" yazısını gördüm yazı hariç gerisi güzel. Bence matematik dersi sunumuna uymamış. Genişletmek için tıkla... Proje ödevimin introsu. Kısa tuttum blur yaptım daha fazla ilerlersem ödevimin konusundan sapardı. Yorumun için teşekkürler.
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 19 Nisan 2013 #4 Başlangıç için güzel
Arduo Megapat Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 824 Çözümler 1 Yer Gazi Mağusa, KKTC. Daha fazla Meslek Öğretmen 31 Temmuz 2013 #5 HighPixel dedi: Yorumlarınızı bekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok güzel olmuş böyle donanımlı bir yazılımda uğraşmak kolay değil. Öğrendikten sonra gerisi geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
HighPixel dedi: Yorumlarınızı bekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok güzel olmuş böyle donanımlı bir yazılımda uğraşmak kolay değil. Öğrendikten sonra gerisi geliyor.
O oldboy Hectopat Katılım 1 Kasım 2013 Mesajlar 23 11 Kasım 2013 #6 Eğer proje ödevinse kendine özgü olmalıydı.Hazır projeler kullanmışsın.
Semih Yüksel Hectopat Katılım 20 Kasım 2013 Mesajlar 10 Daha fazla Meslek Video Editörü 2 Aralık 2013 #7 Template gibi duruyor. Çünkü ilk çalışman buysa yeni bir Andrew Kramer geliyor demektir. =) Projede çok sayıda preset kullanılmış.
Template gibi duruyor. Çünkü ilk çalışman buysa yeni bir Andrew Kramer geliyor demektir. =) Projede çok sayıda preset kullanılmış.
S Serhan Çetin Hectopat Katılım 25 Aralık 2013 Mesajlar 5 27 Aralık 2013 #8 Hazır bir proje aynısını görmüştüm
7john Hectopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 278 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2014 #9 Hazır gibi duruyor. İlk projede daha çok resim falan transformları yapılır. Sen ilk deneme için sınırları aşmışsın.
Hazır gibi duruyor. İlk projede daha çok resim falan transformları yapılır. Sen ilk deneme için sınırları aşmışsın.
PwN3D Hectopat Katılım 6 Mayıs 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #10 Dubstep güzel Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2014