altamore Hectopat Katılım 25 Mayıs 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2014 #11 Cok yerde gördüm bu projeyi. Ayrıca ilk denemede bunu yapmak için IQ tavan olmalı, çünkü oradaki efektler ne kadar basit görünse de öyle değil. Ae kullanan birisi olarak söylüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2014
Cok yerde gördüm bu projeyi. Ayrıca ilk denemede bunu yapmak için IQ tavan olmalı, çünkü oradaki efektler ne kadar basit görünse de öyle değil. Ae kullanan birisi olarak söylüyorum.
orhan222 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2014 #12 HighPixel dedi: Yorumlarınızı bekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu hazır template belli oluyor ama zahten bunu yuapmak en kolayı hiç olmassa text font indirseydin yazı sade kalmış. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2014
HighPixel dedi: Yorumlarınızı bekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu hazır template belli oluyor ama zahten bunu yuapmak en kolayı hiç olmassa text font indirseydin yazı sade kalmış.
HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2014 #13 orhan222 dedi: Bu hazır template belli oluyor ama zahten bunu yuapmak en kolayı hiç olmassa text font indirseydin yazı sade kalmış Genişletmek için tıkla... "Çalışma"
orhan222 dedi: Bu hazır template belli oluyor ama zahten bunu yuapmak en kolayı hiç olmassa text font indirseydin yazı sade kalmış Genişletmek için tıkla... "Çalışma"