Simeon Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #1 İlk defa köpek almak istiyorum. Önceden hiç tecrübem yok. Apartmanda yaşıyorum bahçe var ama küçük ve toplu kullanım için ev orta boy çok havlamayan ve kolay enerjisini atabilen köpek öneriniz var mıdır? Günlük 1 saat gezdirebilirim maximum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2024
İlk defa köpek almak istiyorum. Önceden hiç tecrübem yok. Apartmanda yaşıyorum bahçe var ama küçük ve toplu kullanım için ev orta boy çok havlamayan ve kolay enerjisini atabilen köpek öneriniz var mıdır? Günlük 1 saat gezdirebilirim maximum.
Dushh Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 Yer İstanbul 29 Ağustos 2024 #2 Pug bulabilirseniz sahiplenenbilirsiniz ya da jack russel isterseniz jack russel yavrum var 6 adet 2.5 aylık düşünürseniz verebilirim.
Pug bulabilirseniz sahiplenenbilirsiniz ya da jack russel isterseniz jack russel yavrum var 6 adet 2.5 aylık düşünürseniz verebilirim.
Simeon Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #3 Dushh dedi: Pug bulabilirseniz sahiplenenbilirsiniz ya da jack russel isterseniz jack russel yavrum var 6 adet 2.5 aylık düşünürseniz verebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben vazgeçtim bir süreliğine köpek almaktan.
Dushh dedi: Pug bulabilirseniz sahiplenenbilirsiniz ya da jack russel isterseniz jack russel yavrum var 6 adet 2.5 aylık düşünürseniz verebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben vazgeçtim bir süreliğine köpek almaktan.