İlk animeniz neydi?

Doraemon sayılırsa ilk animem Doraemon sayılmazsa ilk animem seraph of the enddi.

Televizyondan Pokemon ya da Tsubasa (Doraemon da olabilir) olması lazım ama özellikle izlediğim ilk anime Naruto olmuştu. 5-10 bölüm falan izlemiştim, filler bölümleri çok farkediliyordu gerçekten.

İlk izlediğim anime arkadaşlarımın dayatmasıyla Tokyo Ghoul olmuştu. O günden beri favori animem .
Favorim mi bilemem ama en güzel animelerdendir,3-4 kez bitirdim kendisini.Ama yine de Psycho Pass'ı Tokyo Ghoul'a tercih edebilirim.

"Hentai ouji to warawanai neko" kendisini nasıl buldum da izledim emin olun hiçbir fikrim yok 2013'te ilk çıktığında izledim(14 yaşındaydım). Elbette daha önceden Bakugan, Pokemon vb. TV de yayınlanan seriler izlemiştim ama anime olduklarından haberim bile yoktu. Daha doğrusu anime kavramını bilmiyordum. Gerçi bu seri de bana anime kavramının ne olduğunu öğretemedi. 1 kerede izledim ha iyi bir çizgifilm ama kısa diyerek geçiştirdim. Yaklaşık 1 ya da 2 yıl sonra ya ben bir şey izlemiştim neydi ismi vs. oldum(hala anime kavramı ile hiç karşılaşmamıştım). Sonra hatırladığım tek şey serinin ilk kelimesiydi. Not: Seri hanime değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…