Ben internetten izlemeye başlama sebebim çok aptalcaydı . Demonbane, başta sırf resmi dikkatimi çekti diye indirmiştim (vn'miş meğer), sonra Japonca olunca hiçbir halt anlamadan biraz bakıp kapattım. Bir süre sonra merak edip yeniden Google'da aratınca animesi olduğunu gördüm ve onu izledim, sonra da TV'den küçükken izlediğim yugioh, Pokemon gibi serilere bakayım derken an itibari ile izlediğim seri sayısı 800'ü görmüş .
Küçükken algoritma sürekli karşıma kırmızı boynuzlu bir anime kızı çıkartıyordu. Gördüğüm kesitlerden birisi ilgimi çekmişti ve uzun araştırmalar sonucu 13 yaşımda Darling in the Franxx izlemiştim. Hikayesi beklediğimden daha iyiydi.
Finale kadar çok iyi gidiyordu ama son iki bölümü bütün zevkimi kaçırdı. Finali bomboş ve havada bırakılmış gibi hissettirdi. Romantik bir anime olmaya çalışıp hikayeyi arada kaynatmışlar gibiydi.
Merhaba anime olduğunu bilip de izlediğiniz ilk anime hangisi? Benimki Kissxsis'di. Hazırlıkta arkadaşlarım konuşurken kulak misafiri olmuştum ve ilgimi çekmişti.
Anime olduğunu bilerek başladığım ilk seri Naruto.
Bilmeden izlediklerim; Pokemon, Digimon, One Piece in TV yayınlanan bölümlerinden birazı, Kamikaze Kaitou Jeanne ( buda TV de tr dublaj yayınlanırdı ).
Merhaba anime olduğunu bilip de izlediğiniz ilk anime hangisi? Benimki Kissxsis'di. Hazırlıkta arkadaşlarım konuşurken kulak misafiri olmuştum ve ilgimi çekmişti.