İlk araca sigorta ücreti ne kadar tutar?

Hsyn_kh

Decapat
Daha fazla  
19 yaşımda kamyonet ruhsatlı bir araç almak istiyorum. Güncel zorunlu trafik sigortasına 45k diyenler var araç zaten 500k ortalama ne kadar tutacağını biliyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirm.

19 yaşımda kamyonet ruhsatlı bir araç almak istiyorum. Güncel zorunlu trafik sigortasına 45k diyenler var araç zaten 500k ortalama ne kadar tutacağını biliyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirm.

2025 yılı için zorunlu trafik sigortası, genç sürücüler (18-25 yaş) ve ticari ruhsatlı kamyonetler nedeniyle yüksek risk grubunda değerlendirildiğinden genellikle 30.000–45.000 TL arasında seyreder. Bu maliyeti düşürmek için hususi ruhsatlı bir araç tercih edebilir, motor hacmi düşük modelleri seçebilir, küçük şehirlerde kayıt yaptırabilir ve sigorta acenteleriyle yüz yüze görüşerek peşin ödeme indirimi veya genç sürücü kampanyaları hakkında bilgi alabilirsiniz. Eğer araç 500.000 TL değerindeyse ve ilk kez sigorta yaptıracaksanız zorunlu trafik sigortası priminiz bu aralıkta olacaktır; kasko poliçesini ise araç değerine ve kullanımınıza göre ikinci yıl değerlendirmek daha uygun olur.

2 gun once 17 Kuga T. Sigortası yaptırdım 7. kademe 8.600 kayme.

(18-25 yaş) Arası genç sürücüler için 2025 yılı Zorunlu Trafik Sigortası 22.000 - 30.000 TL arasıdır. Daha fazla çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…