Darkblue99 Decapat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 328 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Ocak 2021 #31 Lodge dedi: Kaçıncı denemede partnerlik aldınız? Hayırlı olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Daha partner olamadım iştirak oldum. Partner olmak için ortalama 75 izlenmem lazım.
Lodge dedi: Kaçıncı denemede partnerlik aldınız? Hayırlı olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Daha partner olamadım iştirak oldum. Partner olmak için ortalama 75 izlenmem lazım.
Pithiux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.016 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Konohagakure 12 Ocak 2021 #32 Allah kazancınızı arttırsın.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 12 Ocak 2021 #33 Aldığın bağışı çekmen yasak galiba Videoyun öyle diyordu.
Darkblue99 Decapat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 328 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Ocak 2021 #34 FurkanKutlu dedi: Aldığın bağışı çekmen yasak galiba videoyun öyle diyordu. Genişletmek için tıkla... Yok yasak falan değil çekiliyor .
FurkanKutlu dedi: Aldığın bağışı çekmen yasak galiba videoyun öyle diyordu. Genişletmek için tıkla... Yok yasak falan değil çekiliyor .
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 12 Ocak 2021 #35 Darkblue99 dedi: Yok yasak falan değil çekiliyor . Genişletmek için tıkla... Öyle demişti herkes çekiyor ama yasak ilerde sorun olabilir demişti. O çekmiyormuş.
Darkblue99 dedi: Yok yasak falan değil çekiliyor . Genişletmek için tıkla... Öyle demişti herkes çekiyor ama yasak ilerde sorun olabilir demişti. O çekmiyormuş.
Darkblue99 Decapat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 328 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Ocak 2021 #36 FurkanKutlu dedi: Öyle demişti herkes çekiyor ama yasak ileride sorun olabilir demişti. O çekmiyormuş. Genişletmek için tıkla... İleriki zamanlarda yani daha fazla gelir olduğunda vergi ödemem gerek. Ona da daha var. Bu konuda konuşmayalım bunu.
FurkanKutlu dedi: Öyle demişti herkes çekiyor ama yasak ileride sorun olabilir demişti. O çekmiyormuş. Genişletmek için tıkla... İleriki zamanlarda yani daha fazla gelir olduğunda vergi ödemem gerek. Ona da daha var. Bu konuda konuşmayalım bunu.
E Emprialyx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 1.010 Çözümler 2 12 Ocak 2021 #37 Darkblue99 dedi: İleriki zamanlarda yani daha fazla gelir olduğunda vergi ödemem gerek. Ona da daha var. Bu konuda konuşmayalım bunu. Genişletmek için tıkla... Hocam imzanızdaki sistemle mi yayın açıyorsunuz?
Darkblue99 dedi: İleriki zamanlarda yani daha fazla gelir olduğunda vergi ödemem gerek. Ona da daha var. Bu konuda konuşmayalım bunu. Genişletmek için tıkla... Hocam imzanızdaki sistemle mi yayın açıyorsunuz?