İlk beat denemem nasıl olmuş?

@Single_factor Amacınız nedir ? Neden bu kadar kendinizi kastınız anlamadım? Adam atmış nasıl olmuş demiş, beğendim diyorum geçiyorum. Sana ne? Bu kadar kasmanızın altında bir açıklama olmalı.

Skrrt. Hocam güzel bir beat olmuş, arkasına sözler iyi gider.

Çalıntı beatle şarkı yapan bir müzisyen olsam hayranım olurdun ama .

Ne bekliyordun piyano alıp evde beat yapmamı mı? Nasıl bir beklenti içinde konuya giriş yaptın anlamadım dostum.

Evet, beati oturup ben yapmadım. FL Studio'dan rica ettim. Dedim ki: Oturup benim için beat yapar mısın? Ama parasını alarak o sample'ları FL'e satan prodüktöre rezil olmayalım, sonuçta o yapmış.

Ne bekliyordun piyano alıp evde beat yapmamı mı?

Evet. Müzik böyle yapılır çünkü.

Evet, beati oturup ben yapmadım. FL Studio'dan rica ettim. Dedim ki: Oturup benim için beat yapar mısın? Ama parasını alarak o sample'ları FL'e satan prodüktöre rezil olmayalım, sonuçta o yapmış.

Zaten bunu dedim. O loop ve sample lar, sizin kendinizi geliştirmeniz için kullanılacak şeyler.
Piyanomun nasıl yazıldığını, ritmin nasıl çalındığını ve tonlandığını öğrenin. Gidip adamların işini ben yaptım diye paylaşın diye değil.

Müzik üretim fabrikası değilim dostum evde yatıyordum FL'in temellerinden bir şeyler denemek istedim. Niye bu kadar kasıldın anlamadım.

Drumlar, melodiler vs. hepsinin nota dizilimi size mi ait?

Bir rapsever olarak bayıldım. Gerçekten çok başarılı olmuş.

İfadeler: Vio
Şu an piyasada Sample kullanımının up seviye olduğu bir dönemdeyiz ve gayet güzel olmuş. Azıcık mix-Master alanında gelişirseniz bu işte daha sağlam şeyler yapabilirsiniz. Tebrik ederim, ellerinize ve kulaklarınıza sağlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim hocam <3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…