İlk bilgisayar markanız neydi?

Dell markasına ait bir ofis bilgisayarım vardı. Counter Strike 1.6 oyununda bile sis attıklarında kasan bir bilgisayar. 512 MB ekran kartı, 2 GB RAM ve adını hatırlamadığım Pentium markalı bir işlemci vardı. Tarayıcıda bile kasıyordu arada. FPS derdimiz yoktu o dönemlerde.

6 yaşımdayken almıştım o zamanlar GTA 5 yeni çıkıyordu masaüstüydü aldığımda çok hevesli bir şekilde oyun indirmeye çalışmıştım hepsinin paralı olduğunu görünce derin bir hayal kırıklığı yaşadığımı hatırlıyorum.

Samsung RV509'du 2008-09 yıllarında aldım 2 seneye kadar da kullanıyordum canavar gibi hizmetini SSD ile zaten şahlanmıştı işini fazlasıyla yerine getirdi. Allah razı olsun ekranı ses kalitesi ergonomisi çok iyiydi rahmetlinin.

ASUS'un 4 GB RAM'li milattan önce kalma i5 bir laptopu vardı. Çok kirli olduğu ve bakımları yapılmadığı için berbattı. Minecraft gibi oyunlar oynardım. Güzel günlerdi.
Dur tahmin edeyim Asus K53s modeli mi?

Hometech Alfa 140a 64 GB SSD 4 GB RAM Intel atom X5 işlemci ve Intel HD Graphics. Allah'ın cezası cihazdan çok çekmiştim zamanında. Şu an ASUS X515ep i5 1135G7 işlemci MX350 ekran kartlı 8 GB RAM 512 GB NVMe SSD'li cihazdan yazıyorum. MX350 gayet iş görüyor 2 GB VRAM olmasına göre.

2003 ya da 2004'te ilk bilgisayarıma sahip olmuştum. HP markaydı, modelini hatırlamıyorum. Windows XP kurulu gelmişti. 128 MB ekran kartı ve 80 GB depolaması vardı. İşlemciyi de hatırlamıyorum.

Vay be, ne günlerdi.

İntel core2dua benim işlemci de bu

Evet hocam gerçekten ya. Ama HP Compaq 8100 Elite de yatay kasaydı oda havalıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…