İlk bilgisayarınız neydi?

sarıçizmel

Decapat
Daha fazla  
Kullandığınız ilk bilgisayar neydi?
Mesela benimki: Lenovo IdeaPad 1 (4 GB RAM, Intel Penti'um Silver)

Samsung'un çok eski bir modeliydi ya,4 GB RAM,2 GB ekran kartı GT 540 ve i5 2300HQ galiba öyle bir şeydi tam hatırlamıyorum.Ama çok mutlu omuştum 2000TL'ye almıştıp laptoptu

Samsung'un çok eski bir modeliydi ya,4 GB RAM,2 GB ekran kartı GT 540 ve i5 2300HQ galiba öyle bir şeydi tam hatırlamıyorum.Ama çok mutlu omuştum 2000TL'ye almıştıp laptoptu
Bende ilk aldığımda çok mutlu olmuştum. Hala seviyorum. Ama artık kardeşim kullanıyor.

Daha 1 ay olmadı alalı. Oyun oynarım diye almıştım. İzin verilmediği için oyun oynamak yerine kendi oyunumu yapıyorum

Ne kadar güzel oyununuz umarım başarılı olur. İşte hayat böyledir, biri iyi bir şey alır çok kullanamaz (sizden bahsetmiyorum).Biri kötü bir şey alır çok kullanır.

İlk sahip olduğum bilgisayarda Phenom X2 545 işlemci ve 9600GT ekran kartı vardı.
Kendi paramla aldığım ilk bilgisayarda ise R5 5600 ile 6900XT var.

Casper bir bilgisayardı. Babam beni kandırıp bilgisayar aldım diyip sadece kasa değiştirmişti. Çokta mutlu olmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…