İlk bilgisayarım ve şimdiki bilgisayarım aynı, bilgisayarım hiç değişmedi maalesef
4 GB RAM.
Intel HD Graphics Family OnBoard ekran kartı.
500 GB HDD.
Intel(R) Celeron(R) CPU G550 2.60 GHz
İlk bilgisayarım ve şimdiki bilgisayarım aynı, bilgisayarım hiç değişmedi maalesef
4 GB RAM.
Intel HD Graphics Family OnBoard ekran kartı.
500 GB HDD.
Intel(R) Celeron(R) CPU G550 2.60 GHz
Evet hocam ama bari ortalama bir bilgisayarımız olsaydı GTA San Andreas en düşük ayarlarda oynanıyor. Grafik kalitesini falan yükseğe çekince aşırı kasıyor. Böyle bir bilgisayarla böyle bir dönemde artık olmuyor En iyisi olmasın tekrardan ama idare eden yeni bir pc alırsak çok iyi olacak.
Hocam ilk bilgisayarımın (laptop) özelliklerini tam hatırlamıyorum ama efsane bir şeydi i7 işlemcisi vardı. Üstüne kola döküldü bilgisayar GG oldu . Parçaları Türkiye'de yoktu sanırım.
Şu anki bilgisayarım:
i5-6600K
AMD RX 560.
1TB Hard Disk.
260GB SSD.
Masaüstü.
Eski bir sistem özelliklerini tam hatırlayamadığım Vestel kasam vardı. Özellik olarak 60GB HDD, 9800GT ve eski Intel Pentium vardi diye hatırlıyorum. Ekran kartından hiç emin değilim. Windows XP'li bir PC idi işte
Şu anki ise:
10400
16 GB Adata D30 iki sekizlik
500GB A2000
650W PSU
Rampage Racer kasa
H410 anakart
Not: Oyun pek oynamadığımdan ekran kartı almadım olurda bir gün kafama eserse ikinxi el temiz RTX3060 alırım.
Ekipmanları;
MSI G241 75Hz 1MS
HyperX Alloy Core
Gigabyte M.2 fare
Creative modelini bilmediğim hoperlörler
Bluetooth olarak Anker Motion B hoparlör. Yakın zamanda referans monitör ve anakart değişikliği yapacağım.
LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H-R7 5800H-16GB-512GB-RTX3060-16''WQXGA 165Hz-Dos-US Klavye-1 Yıl Garanti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.