- Makaleler
- 7
Merhabalar. Bir kızla ilk buluşmada nasıl konuşulur? Sohbet konusu ne olmalı? Yanıtlarınızı bekliyorum 
Sadece muhabbet açılsın diye konuşacaksan klasik havadan sudan konuşmalısın. Ama her zaman farklı olmak iyidir. Farklı olmak istersen bir şekilde konuşmalısın. Konu tamamen sise kalmış.Merhabalar. Bir kızla ilk buluşmada nasıl konuşulur? Sohbet konusu ne olmalı? Yanıtlarınızı bekliyorum![]()
Bu yoruma katılıyorum fakat farklı olayım diye abuk subuk şeyler konuşmamak lazım. Neyden hoşlanıyorsan, neyden hoşlanmıyorsan konuş. Mal değilse o da fikrini belirtir konu uzar giderSadece muhabbet açılsın diye konuşacaksan klasik havadan sudan konuşmalısın. Ama her zaman farklı olmak iyidir. Farklı olmak istersen bir şekilde konuşmalısın. Konu tamamen sise kalmış.
Dipnot: Bazıları mal olabiliyor.Bu yoruma katılıyorum fakat farklı olayım diye abuk subuk şeyler konuşmamak lazım. Neyden hoşlanıyorsan, neyden hoşlanmıyorsan konuş. Mal değilse o da fikrini belirtir konu uzar gider
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.