ioybs Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 397 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 64 gb ram INTEL Core i7 12700F 3.6GHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci(amele) Dün 21:25 #1 Hayatımda ilk olarak bir çalgı öğreneceğim, elektrogitar uygun mu?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.306 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye Dün 21:31 #2 Uygun. Elektro başta zorlayabilir klasik gitara göre. 3-4 ay sonra zaten kulaklarınız alışınca bu böyle mi çalınıyormuş diyeceksiniz.
Uygun. Elektro başta zorlayabilir klasik gitara göre. 3-4 ay sonra zaten kulaklarınız alışınca bu böyle mi çalınıyormuş diyeceksiniz.
ioybs Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 397 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 64 gb ram INTEL Core i7 12700F 3.6GHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci(amele) Dün 21:33 #3 glikojen dedi: Uygun. Elektro başta zorlayabilir klasik gitara göre. 3-4 ay sonra zaten kulaklarınız alışınca bu böyle mi çalınıyormuş diyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam müzik kulağım var yani ama sınavdır odur budur başlayamadım.
glikojen dedi: Uygun. Elektro başta zorlayabilir klasik gitara göre. 3-4 ay sonra zaten kulaklarınız alışınca bu böyle mi çalınıyormuş diyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam müzik kulağım var yani ama sınavdır odur budur başlayamadım.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.306 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye Dün 21:39 #4 ioybs dedi: Hocam müzik kulağım var yani ama sınavdır odur budur başlayamadım. Genişletmek için tıkla... Yok yani kulağınız olacak derken müzik dinlerken a bu şu telde şu perdeye basıyor, şu akoru basıyor gibi.
ioybs dedi: Hocam müzik kulağım var yani ama sınavdır odur budur başlayamadım. Genişletmek için tıkla... Yok yani kulağınız olacak derken müzik dinlerken a bu şu telde şu perdeye basıyor, şu akoru basıyor gibi.
ioybs Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 397 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 64 gb ram INTEL Core i7 12700F 3.6GHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci(amele) Dün 21:41 #5 glikojen dedi: Yok yani kulağınız olacak derken müzik dinlerken a bu şu telde şu perdeye basıyor, şu akoru basıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Yok yani hocam bende mesela yeteneğim var müzik hocamda demişti yani mesela bildiğim bir çalgı olursa bunları anlayabileceğimi düşünüyorum.
glikojen dedi: Yok yani kulağınız olacak derken müzik dinlerken a bu şu telde şu perdeye basıyor, şu akoru basıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Yok yani hocam bende mesela yeteneğim var müzik hocamda demişti yani mesela bildiğim bir çalgı olursa bunları anlayabileceğimi düşünüyorum.