İlk defa AC Valhalla oynarken bilinmesi gerekenler nelerdir?

En son çıkanlardan sadece Odyssey'i oynayabildim sadece 1050 Ti sağ olsun sistemi yenileyebilsem ilk oynayacağım oyunlardan Valhalla fakat Odyssey ile çok mu benzer öyle diyorlardı bir ara?

En son çıkanlardan sadece Odyssey'i oynayabildim sadece 1050 Ti sağ olsun sistemi yenileyebilsem ilk oynayacağım oyunlardan Valhalla fakat Odyssey ile çok mu benzer öyle diyorlardı bir ara?
Ben Odyssey oynamadım ama Valhalla'dan sonra oynayacağım, sırf böyle benzer olduklarını tahmin ettiğim için. Zaten bu tarz ilk Origins oyunuyla geldi. AC serisi bu oyunla şekillendi sonra Odyssey ve Valhalla diye gitti. Tema olarak ve ambiyans olarak Valhalla zaten bir isim. Viking temasını ve mitolojisini herkes çok seviyor. Kombat olsun oyun baya baya her anlamda detaylı. Ben 143 saattir oynuyorum hala bitmedi oyun. En zorda oynuyorum yan görevlerle birlikte ilerlemeye çalışıyorum. Böyle oyunu normal zorlukta oynayacak halim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…