İlk defa bavulla uçağa binerken nelere dikkat edilmeli?

NighTM

Hectopat
Makaleler
1
Selamlar arkadaşlar, başlıktan da gördüğünüz gibi ilk defa bavulla uçağa bineceğim. Daha önce 2 defa bindim fakat yanımda tek tük şeyler götürdüğüm için kafa üstü bagajını kullandım. Sorum şu. Bavulda nelere dikkat etmeliyim, bavulu nasıl teslim edeceğim ve nasıl teslim alacağım? Ve bavul bantları konusunda da bilgilendirirseniz iyi olur. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar arkadaşlar, başlıktan da gördüğünüz gibi ilk defa bavulla uçağa bineceğim. Daha önce 2 defa bindim fakat yanımda tek tük şeyler götürdüğüm için kafa üstü bagajını kullandım. Sorum şu. Bavulda nelere dikkat etmeliyim, bavulu nasıl teslim edeceğim ve nasıl teslim alacağım? Ve bavul bantları konusunda da bilgilendirirseniz iyi olur. İyi Sosyaller.
Gözden çıkarabileceğiniz bir bavulu kullanmanızı tavsiye ederim her türlü çiziliyor.

Bagajı checkin kontuarına teslim edıyorum degılmı
Her ay yolculuk yapan birisi olarak tavsiyelerim şunlar olucak...

1. Kabin bagajına sığacak bir el bagajı al, çıktıktan sonra bagaj beklemek ve bagajın hasar aldığını görmek çok kötü oluyor.
  2. İllaki direkt bagaj alacaksan, gözden kaçırabileceğin bir bagaj al. Bagaj kaybolursa veya kırılırsa üzülürsün.
  3. Pasaport, kimlik ve türevleri gibi önemli belgeleri bagaja koyma, kabin bagajının içerisinde tut.
  4. Havalimanlarında gideceğin seçtiğin firmanın "Self Check in" kısmı gibi kısım bulunuyor, orada bavulunu tartabilirsin. Sana verilen etiketi bavuluna yapıştırıp, bavulunu bagaj kısmına gidecek olan yere teslim etmen gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı