İlk defa bir kız ile konuşacağım

tahtakapı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yazıştık bir iki, tanıyamadım foto atsana dedi. Döndürdüm, dedim şöyleydi de boyledi vesaire. sonra yarın gorursun zaten dedim. Arkadaşımdan mesaj geldi, oooo falan dedi. Beni sormuş kim vs. diye temiz kalpli, uzun boylu falan dedim diyor. Daha yazisirken kalbim hip hızlı atıyordu. 2 kelime konuşmadık yine baya surdu de valo atiyordum tam muhabbet sayılmaz.

Neyse işte ben yarın okula gidecegim 7,7 buçuk gibi okula vardık arkadaş bizi yüz yüze getirdi ne konuşacağım, ne diyeceğim? Hayatımda hiçbir kızla face to face'i bırakın yazmadım bile. Kuzenler ve sevgili olamayacak 1-2 kelam ettiğimiz arkadaşlar var, onlar da sayılmaz.

Şunu şunu konuşacaksın diyemezki kimse sana. En fazla denilecek şey rahat ol olabilir. Sonuçta çok önemli biriyle konuşmuyorsun. Ciddi vesile ile konuşmuyorsun, rahat ol. Hatta sıfır kasinti ol, şansın artar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen de insansın o da insan ikinizinde duyguları var karşında robot falan yok alışık olmadığın için heyecan normaldir ama fazla heyecan yaparsan çok kasıntı olur karşındaki kızı tanımak için git o kızdan önce de hayatın devam ediyordu sonra da devam edecek yani kendini çok kasma tanışmak için konuş ortak noktanın olmadığı biriyle ilişki yapamazsn.

Şunu şunu konuşacaksın diyemezki kimse sana. En fazla denilecek şey rahat ol olabilir. Sonuçta çok önemli biriyle konuşmuyorsun. Ciddi vesile ile konuşmuyorsun, rahat ol. Hatta sıfır kasinti ol, şansın artar.
Red yenildi.

Annem yalan söylemiş, ben yakışıklı falan değilmişim.

Son düzenleme:
Hocam valla bu tepkiyi alırsın zaten çünkü komik lan daha hiç mi konusmadin konuşmasan bile gitsen kekelesen daha iyi çıkma teklifi edeceğine.

Hocam valla bu tepkiyi alırsın zaten çünkü komik lan daha hiç mi konusmadin konuşmasan bile gitsen kekelesen daha iyi çıkma teklifi edeceğine.
Ya çıkma teklifi falan da edemedim ucubelik yaptım. Öyle demek gibi kolay olmuyor hocam. O mesajlara dönünce bile kalbimde bir şey oluyordu da. Artık hiç bir şey kalmadı. Güzel de değildi zaten. (Avutsun bahaneler.)

Hocam bende aynı durumdayım ama gidipte başta rahat konusamiyosam gidiyorum yavaş yavaş samimiyet kurup öyle ilerliyorum. Mantıklısi da o zaten ama işte böyle yaptığın için ilerde bi kızla şansında kalmicak kendi çevrende ben konuyu ilk okuduğumda bi kızla sanaldan konusuyosun samimi bir şekilde daha sonra ilk defa göreceğin için heyecanlısin sanmıştım.

O kızı zaten çok defa görmüşüm hocam. Normalde kızlarla konuşuyorum. Öyle Erbakan gibi değilim fakat ne bileyim iş sevgili cart curt muhabbetine gelince farkli oluyor. Misal bugün yanımda 1 önümde 2 kız var. Güzel güzel gundelik hayattan vesaire konuştuk ama dediğim gibi iş o mevzuya gelince olmuyor. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun. Kız zaten güzellikle alakası yok fakat öyle geçen haftalardaki gibi depresif havalarımda değilim. Kız falan filan çok umrumda değil şu aralar. Belki bir ara tekrardan elime şans gecerse yaparım bir şeyler ya da tekrar ucubelige devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…