vivec Megapat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 384 Çözümler 3 8 Aralık 2022 #91 SOL marka Meksika birası var limonlu, ilk defa içeceksen iyi gider. Ya da VARIM markasının şeftali, elma ve greyfurt aromalı biraları çıktı onları da deneyebilirsin. Corona’nın içine dilim limon eklersen de güzel olur.
SOL marka Meksika birası var limonlu, ilk defa içeceksen iyi gider. Ya da VARIM markasının şeftali, elma ve greyfurt aromalı biraları çıktı onları da deneyebilirsin. Corona’nın içine dilim limon eklersen de güzel olur.
G Gabriel Barsch Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 603 12 Şubat 2025 #92 @esq ne yaptınız hocam deneyiminiz nasıldı? Bende ilk defa içmeyi düşünüyorum.
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.171 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #93 Gabriel Barsch dedi: @esq ne yaptınız hocam deneyiminiz nasıldı? Bende ilk defa içmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir anlık hevesti. Arkadaşlarla içtim ortam için içtim. Normal ya hocam aşırıya kaçmadığın sürece sorun yok. Ondan sonra bir daha içmedim zaten.
Gabriel Barsch dedi: @esq ne yaptınız hocam deneyiminiz nasıldı? Bende ilk defa içmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir anlık hevesti. Arkadaşlarla içtim ortam için içtim. Normal ya hocam aşırıya kaçmadığın sürece sorun yok. Ondan sonra bir daha içmedim zaten.
G Gabriel Barsch Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 603 13 Şubat 2025 #94 esq dedi: Hocam bir anlık hevesti. Arkadaşlarla içtim ortam için içtim. Normal ya hocam aşırıya kaçmadığın sürece sorun yok. Ondan sonra bir daha içmedim zaten. Genişletmek için tıkla... Tadı nasıldı beğendiniz mi acı mı geldi?
esq dedi: Hocam bir anlık hevesti. Arkadaşlarla içtim ortam için içtim. Normal ya hocam aşırıya kaçmadığın sürece sorun yok. Ondan sonra bir daha içmedim zaten. Genişletmek için tıkla... Tadı nasıldı beğendiniz mi acı mı geldi?
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.936 Çözümler 23 Yer İstanbul 14 Şubat 2025 #95 Gabriel Barsch dedi: Tadı nasıldı beğendiniz mi acı mı geldi? Genişletmek için tıkla... Çeşit çeşit bira var.
Gabriel Barsch dedi: Tadı nasıldı beğendiniz mi acı mı geldi? Genişletmek için tıkla... Çeşit çeşit bira var.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.728 Makaleler 2 Çözümler 36 14 Şubat 2025 #96 esq dedi: Hocam bir anlık hevesti. Arkadaşlarla içtim ortam için içtim. Normal ya hocam aşırıya kaçmadığın sürece sorun yok. Ondan sonra bir daha içmedim zaten. Genişletmek için tıkla... İçme hocam gereksiz.
esq dedi: Hocam bir anlık hevesti. Arkadaşlarla içtim ortam için içtim. Normal ya hocam aşırıya kaçmadığın sürece sorun yok. Ondan sonra bir daha içmedim zaten. Genişletmek için tıkla... İçme hocam gereksiz.
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.171 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #97 Gabriel Barsch dedi: Tadı nasıldı beğendiniz mi acı mı geldi? Genişletmek için tıkla... Tatsız.