m e l k a n Decapat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #11 Mert Can Urcan dedi: Blender ... Blender Video/Compositor kullanmışsın. Bunun yerine Premier, After Effects, Camtasia, Vegas Pro, Da Vinci ile çok daha hızlı halledebilirsin. Genişletmek için tıkla... blender+after effects kullandım
Mert Can Urcan dedi: Blender ... Blender Video/Compositor kullanmışsın. Bunun yerine Premier, After Effects, Camtasia, Vegas Pro, Da Vinci ile çok daha hızlı halledebilirsin. Genişletmek için tıkla... blender+after effects kullandım
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.197 Çözümler 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 18 Temmuz 2022 #12 m e l k a n dedi: blender+after effects kullandım Genişletmek için tıkla... Blender'i nerede ne amaçla kullandın peki? Ben kaçırdım sanırım izlerken.
m e l k a n dedi: blender+after effects kullandım Genişletmek için tıkla... Blender'i nerede ne amaçla kullandın peki? Ben kaçırdım sanırım izlerken.
m e l k a n Decapat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #13 Mert Can Urcan dedi: Blender'i nerede ne amaçla kullandın peki? Ben kaçırdım sanırım izlerken. Genişletmek için tıkla... 12 saniyede suyun fiziğini afterdan yaptım.
Mert Can Urcan dedi: Blender'i nerede ne amaçla kullandın peki? Ben kaçırdım sanırım izlerken. Genişletmek için tıkla... 12 saniyede suyun fiziğini afterdan yaptım.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.197 Çözümler 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 20 Temmuz 2022 #14 Blender'i soruyorum, burada plane/noise render overlay mi var?
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #15 Çok güzel olmuş eline sağlık.
m e l k a n Decapat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #16 Mert Can Urcan dedi: Blender'i soruyorum, burada plane/noise render overlay mi var? Eki Görüntüle 1457357 Genişletmek için tıkla... Dostum orası animeden, ben buradan bahsediyorum.
Mert Can Urcan dedi: Blender'i soruyorum, burada plane/noise render overlay mi var? Eki Görüntüle 1457357 Genişletmek için tıkla... Dostum orası animeden, ben buradan bahsediyorum.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.197 Çözümler 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 20 Temmuz 2022 #17 m e l k a n dedi: Dostum orası animeden, ben buradan bahsediyorum. Eki Görüntüle 1457694 Genişletmek için tıkla... 14. saniye öyleyse, güzel gayet geçişte rahatsızlık verecek bir durum yok. Cloud noise displacement temiz.
m e l k a n dedi: Dostum orası animeden, ben buradan bahsediyorum. Eki Görüntüle 1457694 Genişletmek için tıkla... 14. saniye öyleyse, güzel gayet geçişte rahatsızlık verecek bir durum yok. Cloud noise displacement temiz.