İlk defa format atacağım Windows'u nereye kurmalıyım?

kornstyla

Decapat
İlk defa format atmayı deniyorum. Bu kısma kadar geldim. Hangisini seçmem gerekiyor, nasıl bir yol izlemeliyim? (tamamen her şeyin silinmesini istiyorum. Emin olmamakla beraber yani temiz kurulum yapmak istiyorum.) Cihazımda sadece SSD var!

Dosya Ekleri

• 20230509_133030.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 87
Hepsini tek tek silmelisin, sonrasında kalan tek diske tıklayıp sol aşağıdan yeni de, en büyük alanlı bölüme tıklayıp devam et.

Tamamdır hepinize teşekkür ederim. Silip deniyorum.

Hepsini tek tek silmelisin, sonrasında kalan tek diske tıklayıp sol aşağıdan yeni de, en büyük alanlı bölüme tıklayıp devam et.

Böyle oldu. Seçebildiğim en yüksek boyutu seçip uygula mı diyeceğim?

Dosya Ekleri

• 20230509_134344.jpg
    112,9 KB · Görüntüleme: 71
Tamamdır hepinize teşekkür ederim. Silip deniyorum.

Böyle oldu. Seçebildiğim en yüksek boyutu seçip uygula mı diyeceğim?

Evet uygula de, sonrasında en büyük boyutluyu seçip devam et.

Evet uygula de, sonrasında en büyük boyutluyu seçip devam et.

Tamamdır. Aynı dediğiniz gibi uygula dedikten sonra tamama tıkladım. 2 tane çıktı karşıma. Bir tanesine bir şeyler yükledi galiba 20 30 MB. Öbürünü seçip ileri dedim şimdi bekliyorum. Sanırsam daha da önemli bir şey kalmadı.

Kalmadı, gerisi windowsun özelleştirmeleri vs.

Böyle bir ekran çıktı karşıma. Ne yapmalıyım?

Flashı nasıl kurdunuz? Hangi Windows sürümü ve nereden indirdiniz? Bilgisayarın altında, bataryanın altında vs bir Windows etikesi bulunmakta mı bulunuyorsa hangi sürüm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…