İlk defa halı saha yapacağım

arthurmorgannn

Hectopat
Yer
Antalya7Manavgat
Daha fazla  
Selam. Hiç halı saha yapmadım arkadaşlar bayağı zorladı yarın ilk defa halı saha yapacağım daha önce hiç adamakıllı futbol oynamadım futbola bayağı ilgim var takip ediyorum falan ama ayağıma top gelince panik oluyorum. Yarın stopper olarak oynayacağım arkadaşlar senin eksiğini kapatırız aramızda hallederiz dediler verceğiniz bir taktik var mı kızlar falan da izlerse rezil olurum diye korkuyorum.

Selam. Hiç halı saha yapmadım arkadaşlar bayağı zorladı yarın ilk defa halı saha yapacağım daha önce hiç adamakıllı futbol oynamadım futbola bayağı ilgim var takip ediyorum falan ama ayağıma top gelince panik oluyorum. Yarın stopper olarak oynayacağım arkadaşlar senin eksiğini kapatırız aramızda hallederiz dediler verceğiniz bir taktik var mı kızlar falan da izlerse rezil olurum diye korkuyorum.
Sakin olursan, Bir şey olmaz.

Boşverin hocam kendinizi sıkınca daha da kötü oluyorsunuz. Küçüklüğümde pek oynamazdım futbol, sonra sınıfta falan oynarlarken katılıyordum, kötü olduğumdan emin olduğum için kendimi daha da sıkıyordum, sonuç olarak kötünün kötüsü bir şekilde oynadım. 2 yıldır futbolla alakam yok, beden eğitiminde falan da oynamıyorum, aslında kaleci olarak iyiydim ama artık geçti. Tek tavsiyem kendinizi sıkmayın.

Kesinlikle rahat olmaya çalışın diyeceğim ama tahminen olamayacaksınız elinizden gelince rahat ve sakin oynamaya çalışın.

Top sendeyken basit oyna ve riske girme. İkili mücadeleye girecek gibi olursan direkt vur uzaklaşsın. Ayrıca savunma yaparken adamın topla oynamasına izin verme. Sürekli ayağını araya sokup topa dokunmaya ve pozisyonunu bozmaya çalış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı