İlk defa otobüse binen biri ne yapmalı?

xienion

Hectopat
İlk defa otobüs bileti alıp bineceğim. İnternetten alacağım ama durum nasıl ilerliyor? Otogara gidince ne yapmam gerek?

Bilette yazan perona gidip otobüsün geleceği saati beklemelisiniz. Peronu sorarak bulabilirsiniz.

Peronun biletin üzerinde yazması lazım. SMS olarak gelir mi bilmiyorum. Yazan peronda beklemeniz lazım.

Sadece perondan bilet alcam diyecen oturacan otobüse sonra adını unuttuğum şoför yardımcısının bileti kesmesini beklicen.

Biletiniz size SMS olarak iletiliyor. Otobüs peronunuzu bulup otobüsünüzün önünde muavine durumunu belirtin o size zaten bilet tarzı bir kağıt veriyor.

Şimdi bileti alıyorum internetten. SMS olarak peron yeri geliyor oraya gidip bekliyorum. Muavini görünce yanına gidiyorum ve bana bilet tarzı bir şey mi veriyor?

Şimdi bileti alıyorum internetten. SMS olarak peron yeri geliyor oraya gidip bekliyorum. Muavini görünce yanına gidiyorum ve bana bilet tarzı bir şey mi veriyor?

Sen zaten koltuğunu seçmişsin, muavine koltuk numaranı söyleyip otobüse bin ve otur. Ama bunlardan önce gideceğin il ve saatini söyleyip teyit et.

Hocam siz aldığınızda otogara gittiğinizde size bilet veriyorlar o bileti muavine verin size yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…