H HRNYUGR Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 12 Yer Ankara Türkiye 11 Şubat 2020 #1 Evet maalesef bir salaklık yaptım. Ama çok pişmanım. Bana ne gibi bir kötü yanı olmuştur? Ne yapmalıyım?
Evet maalesef bir salaklık yaptım. Ama çok pişmanım. Bana ne gibi bir kötü yanı olmuştur? Ne yapmalıyım?
R Redburne Ziyaretçi 11 Şubat 2020 #2 Bir daha içmezsen herhangi bir sıkıntı olmaz. Bir sigarayla kanser olacağını düşünmüyorum. Zararı olmuşsa da 20 lirana olmuştur.
Bir daha içmezsen herhangi bir sıkıntı olmaz. Bir sigarayla kanser olacağını düşünmüyorum. Zararı olmuşsa da 20 lirana olmuştur.
EmreTRk Decapat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 259 Çözümler 1 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2020 #3 HRNYUGR dedi: Evet maalesef bir salaklık yaptım. Ama çok pişmanım. Bana ne gibi bir kötü yanı olmuştur? Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Daha çok bağımlı hale gelmeden hemen kendini sınırlandır. Eğer sigara içmeden duramıyosan bari nargile falan iç. Bir süre sonra maddiyattan onuda içmezsin. Aman diyim sakın devam etme çok pişman olursun.
HRNYUGR dedi: Evet maalesef bir salaklık yaptım. Ama çok pişmanım. Bana ne gibi bir kötü yanı olmuştur? Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Daha çok bağımlı hale gelmeden hemen kendini sınırlandır. Eğer sigara içmeden duramıyosan bari nargile falan iç. Bir süre sonra maddiyattan onuda içmezsin. Aman diyim sakın devam etme çok pişman olursun.
H HRNYUGR Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 12 Yer Ankara Türkiye 11 Şubat 2020 #4 Aslında arkadaş çevresi yüzünden.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 11 Şubat 2020 #5 İllaki her içtiğinizde bir zararı vardır ama bir kere içtiniz diye hemen akciğerleriniz iflas etmez. Bir daha içmeyin. Takviye olarak; sağlıklı beslenin, herhangi bir spor dalıyla uğraşın.
İllaki her içtiğinizde bir zararı vardır ama bir kere içtiniz diye hemen akciğerleriniz iflas etmez. Bir daha içmeyin. Takviye olarak; sağlıklı beslenin, herhangi bir spor dalıyla uğraşın.
ClickClickBumBe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.488 Makaleler 9 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2020 #6 Sana vereceğim İban adresine pakette bulunan sigara başına 10₺ yollamazsan, Witcher yollarım evine cezalandırır.
Sana vereceğim İban adresine pakette bulunan sigara başına 10₺ yollamazsan, Witcher yollarım evine cezalandırır.
muştareyis Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2020 #7 Şuan yaşım 21 17 yaşımdan beri içiyorum pişmanım arkadaşlarınızı iyi seçin ufak kardeşlerim varsa
H HRNYUGR Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 12 Yer Ankara Türkiye 11 Şubat 2020 #8 ClickClickBumBe dedi: Sana vereceğim İban adresine pakette bulunan sigara başına 10₺ yollamazsan, Witcher yollarım evine cezalandırır. Genişletmek için tıkla...
ClickClickBumBe dedi: Sana vereceğim İban adresine pakette bulunan sigara başına 10₺ yollamazsan, Witcher yollarım evine cezalandırır. Genişletmek için tıkla...
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 11 Şubat 2020 #9 HRNYUGR dedi: Aslında arkadaş çevresi yüzünden. Genişletmek için tıkla... O zaman o çevreden uzak durun.
HRNYUGR dedi: Aslında arkadaş çevresi yüzünden. Genişletmek için tıkla... O zaman o çevreden uzak durun.
Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 11 Şubat 2020 #10 Bu sigara denen illetin kokusuna bile katlanamıyorum. Başkalarından özenip bulaşmayın.