İlk defa sürücü belgesi için randevu gerekli mi?

couza

Kilopat
Randevu almaya çalışırken bilgilendirme çıkıyor ve " işleminizi randevu almaksızın mesai saatleri içerisinden istediğiniz saatte nüfus müdürlüğünde bulunan nüfus üzerinden tamamlayabilirsiniz" diyor. Ehliyet kursu randevu al demişti ama burada böyle yazıyor. Hangisi doğru yakın tarihte alan veya bilgisi olan var mı?

Ben de randevu alarak gitmiştim nüfus müdürlüğüne. Ama oraya gittikten sonra da bankada sıra alır gibi sıra alıyoruz. Randevu saatin gelmeden sıra vermiyor sistem.

Ben bir iki ay önce A1 için randevu alarak gittim.

Tanıdığım nufus müdürlüğünde çalışıyor
Bölgedeki yoğunluğa göre randevu alıyorsun yani bazı ilçelerdeki nüfuslarda randevuya gerek yok. İlk ehliyet alırkende randevu alman lazım ama randevuyu nvi.gov TR'den ya da alo 199'dan alma nvi mobil uygulamasını indir App Store'ya da Play Store'den orası daha hızlı daha kullanışlı. Randevu aldıktan sonra oraya gidiyorsun randevu saatinden 30 dakika kala sıra alıyorsun ve sıran yandığında belgelerinle gidip işlemini yapıyorsun.

Randevu alıyorsunuz ama randevu alsanız dahi nüfus müdürlüğüne gittiğinizde sıra matikten sıra almanız gerekiyor sizin aldığınız randevu saatinde sizi işleme almıyorlar. İstediğiniz saatte gelebilirsiniz demeside her halükarda yine sıra almanızdan dolayı.

Randevu alıp gitmeni öneririm. Randevusuz bazen o fiş alınan yer bozuk olabiliyor.

Bozuk olmuyor hocam. Normalde randevusuz işlem yok ancak bazen 4-5 kişiye randevusuz fiş veriyor günlük randevusu limiti var gibi bir şey.

Bozuk olmuyor hocam. Normalde randevusuz işlem yok ancak bazen 4-5 kişiye randevusuz fiş veriyor günlük randevusu limiti var gibi bir şey.
ben gittiğimde arızalı diye kapatmışlardı üstüne de yazmışlar. Onun için dedim. Sınırlı sayıda randevusuz fiş verdiğini bilmiyordum.

Hocam randevular 1 hafta dolu görünüyor erkenden gitsem randevu almadan olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…