D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 19 Ocak 2025 #11 Zor değildir umarım otobüsle bir sürü yolculuk yaptım ama nedense kendime güvenmiyorum uçak konusunda. Ankdiyete vs de olabilir. Ağabey38 dedi: Ajet mi yoksa pegasus mu Genişletmek için tıkla... Pegasus tercih edecektim.
Zor değildir umarım otobüsle bir sürü yolculuk yaptım ama nedense kendime güvenmiyorum uçak konusunda. Ankdiyete vs de olabilir. Ağabey38 dedi: Ajet mi yoksa pegasus mu Genişletmek için tıkla... Pegasus tercih edecektim.
Ağabey38 Picopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 756 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ7 7500U /12 gb ddr4 ram 2400MHz/ 256gb ssd /amd radeon r5 m430 / intel hd grafik 620 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2025 #12 Donkobus dedi: Zor değildir umarım otobüsle bir sürü yolculuk yaptım ama nedense kendime güvenmiyorum uçak konusunda. Ankdiyete vs de olabilir. Pegasus tercih edecektim. Genişletmek için tıkla... Pegasus güzel havayolu arkadaşların yazdıklarını uygularsan sıkıntı yaşamazsın.
Donkobus dedi: Zor değildir umarım otobüsle bir sürü yolculuk yaptım ama nedense kendime güvenmiyorum uçak konusunda. Ankdiyete vs de olabilir. Pegasus tercih edecektim. Genişletmek için tıkla... Pegasus güzel havayolu arkadaşların yazdıklarını uygularsan sıkıntı yaşamazsın.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 19 Ocak 2025 #13 Teşekkür ediyorum herkese.
Ağabey38 Picopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 756 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ7 7500U /12 gb ddr4 ram 2400MHz/ 256gb ssd /amd radeon r5 m430 / intel hd grafik 620 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2025 #14 Donkobus dedi: Teşekkür ediyorum herkese. Genişletmek için tıkla... İyi yolculuklar hocam kazasız belasız gidersin inşallah.
Donkobus dedi: Teşekkür ediyorum herkese. Genişletmek için tıkla... İyi yolculuklar hocam kazasız belasız gidersin inşallah.
S shumi Femtopat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #15 Donkobus dedi: Zor değildir umarım otobüsle bir sürü yolculuk yaptım ama nedense kendime güvenmiyorum uçak konusunda. Ankdiyete vs de olabilir. Pegasus tercih edecektim. Genişletmek için tıkla... Hiç dert etme yaparsın Ayrıca bilet sayfasında check-in işlemlerini nasıl yapacağın valiz boyutun ve ağırlık hakkın vs. hepsi detaylıca yazar oradan da kontrol edersin.
Donkobus dedi: Zor değildir umarım otobüsle bir sürü yolculuk yaptım ama nedense kendime güvenmiyorum uçak konusunda. Ankdiyete vs de olabilir. Pegasus tercih edecektim. Genişletmek için tıkla... Hiç dert etme yaparsın Ayrıca bilet sayfasında check-in işlemlerini nasıl yapacağın valiz boyutun ve ağırlık hakkın vs. hepsi detaylıca yazar oradan da kontrol edersin.