Z Zerisez Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 523 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #21 Qwains dedi: Vallahi kafalar iyice allak bullak oldu ağalar. Genişletmek için tıkla... Bencede arkadaşın dediği gibi C# kullan. Sen uygulama ve oyun yazmak istiyorsun. Bunun için C dilleri en mantıklısı.
Qwains dedi: Vallahi kafalar iyice allak bullak oldu ağalar. Genişletmek için tıkla... Bencede arkadaşın dediği gibi C# kullan. Sen uygulama ve oyun yazmak istiyorsun. Bunun için C dilleri en mantıklısı.
Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 550 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #22 bi yazılım mühendisliği üni sinden bi abime sordum python ile başlayıp c ile devam etmemi söyledi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem
bi yazılım mühendisliği üni sinden bi abime sordum python ile başlayıp c ile devam etmemi söyledi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.786 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #23 Qwains dedi: valla kafalar iyice allak bullak oldu ağalar Genişletmek için tıkla... Normaldir öyle olması. Herkes farklı düşünür. Senin araştırıp, düşünüp en mantıklı seçimi yine senin yapman lazım. Qwains dedi: bi yazılım mühendisliği üni sinden bi abime sordum python ile başlayıp c ile devam etmemi söyledi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem Genişletmek için tıkla... Çok doğru demiş devam bu yoldan.
Qwains dedi: valla kafalar iyice allak bullak oldu ağalar Genişletmek için tıkla... Normaldir öyle olması. Herkes farklı düşünür. Senin araştırıp, düşünüp en mantıklı seçimi yine senin yapman lazım. Qwains dedi: bi yazılım mühendisliği üni sinden bi abime sordum python ile başlayıp c ile devam etmemi söyledi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem Genişletmek için tıkla... Çok doğru demiş devam bu yoldan.
Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 550 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #24 RaSGooL dedi: Normaldir öyle olması. Herkes farklı düşünür. Senin araştırıp, düşünüp en mantıklı seçimi yine senin yapman lazım. Çok doğru demiş devam bu yoldan. Genişletmek için tıkla... RaSGooL dedi: Normaldir öyle olması. Herkes farklı düşünür. Senin araştırıp, düşünüp en mantıklı seçimi yine senin yapman lazım. Çok doğru demiş devam bu yoldan. Genişletmek için tıkla... Fikrini belirten herkese çok teşekkür ederim iyi geceler <3
RaSGooL dedi: Normaldir öyle olması. Herkes farklı düşünür. Senin araştırıp, düşünüp en mantıklı seçimi yine senin yapman lazım. Çok doğru demiş devam bu yoldan. Genişletmek için tıkla... RaSGooL dedi: Normaldir öyle olması. Herkes farklı düşünür. Senin araştırıp, düşünüp en mantıklı seçimi yine senin yapman lazım. Çok doğru demiş devam bu yoldan. Genişletmek için tıkla... Fikrini belirten herkese çok teşekkür ederim iyi geceler <3