tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #1 Şimdi ikinci dönem notlarımla kimya ortalaması 41 oldu (sözlüler girilmedi). Birinci dönem ortalamasıysa 61. şimdi ben kimyadan kaldım mı yoksa birinci dönem notlarım beni geçirdi mi? Anlamış değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdi ikinci dönem notlarımla kimya ortalaması 41 oldu (sözlüler girilmedi). Birinci dönem ortalamasıysa 61. şimdi ben kimyadan kaldım mı yoksa birinci dönem notlarım beni geçirdi mi? Anlamış değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2024 #2 İkisinin ortalaması alındığından geçiyorsun.
tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #3 techno_tr dedi: İkisinin ortalaması alındığından geçiyorsun. Genişletmek için tıkla... Bir de hoca gıcıklığına 99'a bırakıyormuş sözlülerle.
techno_tr dedi: İkisinin ortalaması alındığından geçiyorsun. Genişletmek için tıkla... Bir de hoca gıcıklığına 99'a bırakıyormuş sözlülerle.
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2024 #4 tedolone dedi: Bir de hoca gıcıklığına 99'a bırakıyormuş sözlülerle. Genişletmek için tıkla... Ortalaman=(41+61)/2=51 Kalman için hocanın sözlülerle ortalamanı düşürmesi gerekiyor.
tedolone dedi: Bir de hoca gıcıklığına 99'a bırakıyormuş sözlülerle. Genişletmek için tıkla... Ortalaman=(41+61)/2=51 Kalman için hocanın sözlülerle ortalamanı düşürmesi gerekiyor.
tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #5 techno_tr dedi: Ortalaman=(41+61)/2=51 Kalman için hocanın sözlülerle ortalamanı düşürmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah düşürmez. Teşekkürler.
techno_tr dedi: Ortalaman=(41+61)/2=51 Kalman için hocanın sözlülerle ortalamanı düşürmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah düşürmez. Teşekkürler.
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2024 #6 tedolone dedi: İnşallah düşürmez. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Eğer hocanın ortalamanı düşürmesine sebep olacak bir şey yapmadıysan her türlü geçersin.
tedolone dedi: İnşallah düşürmez. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Eğer hocanın ortalamanı düşürmesine sebep olacak bir şey yapmadıysan her türlü geçersin.
tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #7 techno_tr dedi: Rica ederim. Eğer hocanın ortalamanı düşürmesine sebep olacak bir şey yapmadıysan her türlü geçersin. Genişletmek için tıkla... Valla ödev ve kitap kontolü yapıyor ve hiç eksim yok. Derste şamata çıkaran gruptan da değilim. Bir şey yapmayacağını düşünüyorum.
techno_tr dedi: Rica ederim. Eğer hocanın ortalamanı düşürmesine sebep olacak bir şey yapmadıysan her türlü geçersin. Genişletmek için tıkla... Valla ödev ve kitap kontolü yapıyor ve hiç eksim yok. Derste şamata çıkaran gruptan da değilim. Bir şey yapmayacağını düşünüyorum.
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2024 #8 tedolone dedi: Valla ödev ve kitap kontolü yapıyor ve hiç eksim yok. Derste şamata çıkaran gruptan da değilim. Bir şey yapmayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğin gibiyse ortalamanı yükseltecek notlar verir.
tedolone dedi: Valla ödev ve kitap kontolü yapıyor ve hiç eksim yok. Derste şamata çıkaran gruptan da değilim. Bir şey yapmayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğin gibiyse ortalamanı yükseltecek notlar verir.