SiyahLotus Kilopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 511 Çözümler 2 15 Haziran 2022 #1 333365 dedi: Rica ederim, soru işareti kalmamasına sevindim Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla alakasız olarak bir şey soracağım. İlk dönem ortalamam 45 idi ikinci dönem 59 yaptım. Sınıfı geçiyor muyum?
333365 dedi: Rica ederim, soru işareti kalmamasına sevindim Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla alakasız olarak bir şey soracağım. İlk dönem ortalamam 45 idi ikinci dönem 59 yaptım. Sınıfı geçiyor muyum?
Lusifır Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 245 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #2 SiyahLotus dedi: Hocam konuyla alakasız olarak bir şey soracağım. İlk dönem ortalamam 45 idi ikinci dönem 59 yaptım. Sınıfı geçiyor muyum? Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsın, toplam kaç dersten kaldın, devamsızlığın kaç?
SiyahLotus dedi: Hocam konuyla alakasız olarak bir şey soracağım. İlk dönem ortalamam 45 idi ikinci dönem 59 yaptım. Sınıfı geçiyor muyum? Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsın, toplam kaç dersten kaldın, devamsızlığın kaç?