Kaldığın derslere bak 1. Ve 2. Dönem ortalamalarını topla 2 ye böl 4 dersten kalırsan sınıfta kalırsın 3 dersten kalırsan en fezla geçtin.9. sınıfım birinci dönem ortalamam 45. ikinci dönem ortalamam 62 ve 3 dersten kaldım. Sınıfı geçer miyim? Cevap veren herkese teşekkür ederim.
9. sınıfım birinci dönem ortalamam 45. ikinci dönem ortalamam 62 ve 3 dersten kaldım. Sınıfı geçer miyim? Cevap veren herkese teşekkür ederim.
İlk dönemi dememiş hocam belki de diğer derslerden kalmıştır ilk dönemde?Donem sonları ortalamanız yetiyor. 4 zayıf kuralınada uymuşsunuz. Geçersiniz.
ilk donem ortalamasını arkadaş 45 olduğunu yazmış. Ben yanlış anlamış olabilirim amaİlk dönemi dememiş hocam belki de diğer derslerden kalmıştır ilk dönemde?
Genel ortalama 45 heralde kesin kaldığı ders vardır 45 olduğuna göre.ilk donem ortalamasını arkadaş 45 olduğunu yazmış. Ben yanlış anlamış olabilirim ama
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.