Y yunustc4 Centipat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #1 Merhaba, 10. sınıfa gidiyorum ortalamam 48 5 tane dersten kaldım 2. dönem notlarımı düzeltirsem geçer miyim yoksa artık sınıfta mı kaldım? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, 10. sınıfa gidiyorum ortalamam 48 5 tane dersten kaldım 2. dönem notlarımı düzeltirsem geçer miyim yoksa artık sınıfta mı kaldım? Şimdiden teşekkürler.
Çözüm byte.buster 2 Ocak 2024 yunustc4 dedi: Merhaba, 10. sınıfa gidiyorum ortalamam 48 5 tane dersten kaldım 2. dönem notlarımı düzeltirsem geçer miyim yoksa artık sınıfta mı kaldım? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Düzeltirsen geçersin.
yunustc4 dedi: Merhaba, 10. sınıfa gidiyorum ortalamam 48 5 tane dersten kaldım 2. dönem notlarımı düzeltirsem geçer miyim yoksa artık sınıfta mı kaldım? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Düzeltirsen geçersin.
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.780 Çözümler 22 2 Ocak 2024 #2 yunustc4 dedi: Merhaba, 10. sınıfa gidiyorum ortalamam 48 5 tane dersten kaldım 2. dönem notlarımı düzeltirsem geçer miyim yoksa artık sınıfta mı kaldım? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Düzeltirsen geçersin. Artı 0 Eksi Çözüm
yunustc4 dedi: Merhaba, 10. sınıfa gidiyorum ortalamam 48 5 tane dersten kaldım 2. dönem notlarımı düzeltirsem geçer miyim yoksa artık sınıfta mı kaldım? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Düzeltirsen geçersin.
S sarsılmaz44 Zeptopat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #3 Çalışırsan geçersin. Artı 0 Eksi
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 2 Ocak 2024 #4 yunustc4 dedi: Merhaba, 10. sınıfa gidiyorum ortalamam 48 5 tane dersten kaldım 2. dönem notlarımı düzeltirsem geçer miyim yoksa artık sınıfta mı kaldım? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 1. dönem notlarını yüksek tutmaya çalış. 2. dönem ise 0-20 arası aldığın 2-3 ders olursa çalışma ve diğer derslerine çalış böylece 3 kalma ile sınıftan geçebilirsin ama 3'ü geçmesin yani 4 dersten kalma. Artı 0 Eksi
yunustc4 dedi: Merhaba, 10. sınıfa gidiyorum ortalamam 48 5 tane dersten kaldım 2. dönem notlarımı düzeltirsem geçer miyim yoksa artık sınıfta mı kaldım? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 1. dönem notlarını yüksek tutmaya çalış. 2. dönem ise 0-20 arası aldığın 2-3 ders olursa çalışma ve diğer derslerine çalış böylece 3 kalma ile sınıftan geçebilirsin ama 3'ü geçmesin yani 4 dersten kalma.
A Alperen92 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 348 2 Ocak 2024 #5 ilk dönemden sınıfta kalınsaydı bu şekilde okulu bitiren olmazdı heralde. İkinci dönem notları yukarı çekersen geçersin. Çalışmayı bırakma sen Artı 0 Eksi
ilk dönemden sınıfta kalınsaydı bu şekilde okulu bitiren olmazdı heralde. İkinci dönem notları yukarı çekersen geçersin. Çalışmayı bırakma sen