WUSUUF Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar edebiyattan ilk dönem ortalamam 60,5 ama 2.dönemki 39,5 tam 100 yapıyor. Geçer miyim, kalır mıyım?
Arkadaşlar edebiyattan ilk dönem ortalamam 60,5 ama 2.dönemki 39,5 tam 100 yapıyor. Geçer miyim, kalır mıyım?
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2023 #2 Geçersin.
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 9 Haziran 2023 #3 WUSUUF dedi: Arkadaşlar edebiyattan ilk dönem ortalamam 60,5 ama 2.dönemki 39,5 tam 100 yapıyor. Geçer miyim, kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... Dostum ikisinin ortalamasına göre geçersin sanki dimi. Matematik notların kaç?
WUSUUF dedi: Arkadaşlar edebiyattan ilk dönem ortalamam 60,5 ama 2.dönemki 39,5 tam 100 yapıyor. Geçer miyim, kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... Dostum ikisinin ortalamasına göre geçersin sanki dimi. Matematik notların kaç?
WUSUUF Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #4 mMichaelMYERS dedi: Dostum ikisinin ortalamasına göre geçersin sanki değil mi? Matematik notların kaç? Genişletmek için tıkla... Matematikten kalıyorum ama baraj ders edebiyat ama bazıları diyor ki sadece 2.dönem botu geçerli bazıları diyor ki ikisinin ortalaması
mMichaelMYERS dedi: Dostum ikisinin ortalamasına göre geçersin sanki değil mi? Matematik notların kaç? Genişletmek için tıkla... Matematikten kalıyorum ama baraj ders edebiyat ama bazıları diyor ki sadece 2.dönem botu geçerli bazıları diyor ki ikisinin ortalaması
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 9 Haziran 2023 #5 WUSUUF dedi: Matematikten kalıyorum ama baraj ders edebiyat ama bazıları diyor ki sadece 2.dönem botu geçerli bazıları diyor ki ikisinin ortalaması Genişletmek için tıkla... İkisinin ortalaması dostum. Geçersin sıkıntı yok.
WUSUUF dedi: Matematikten kalıyorum ama baraj ders edebiyat ama bazıları diyor ki sadece 2.dönem botu geçerli bazıları diyor ki ikisinin ortalaması Genişletmek için tıkla... İkisinin ortalaması dostum. Geçersin sıkıntı yok.