Hamleyn Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 506 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #11 Hayırlı olsun reis geçmişsin.
4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 1 Haziran 2023 #12 gods of 999 dedi: İki dönemin genel ortlaması toplanır ikiye bölünür 50 uzeri ise gecer 50 alti ise kalirsin duz lisede baraj ders edebiyattır meslek lisesinde hem edebiyat hem de meslek dersin baraj derstir. Genişletmek için tıkla... Hocam sözlülerle beraber 128 oluyor galiba iki dönem toplaması. Hamleyn dedi: Hayırlı olsun reis geçmişsin. Genişletmek için tıkla... Vallahi kilo verdim sorumlu kalacağım diye dostum.
gods of 999 dedi: İki dönemin genel ortlaması toplanır ikiye bölünür 50 uzeri ise gecer 50 alti ise kalirsin duz lisede baraj ders edebiyattır meslek lisesinde hem edebiyat hem de meslek dersin baraj derstir. Genişletmek için tıkla... Hocam sözlülerle beraber 128 oluyor galiba iki dönem toplaması. Hamleyn dedi: Hayırlı olsun reis geçmişsin. Genişletmek için tıkla... Vallahi kilo verdim sorumlu kalacağım diye dostum.