B ByNoise Femtopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #11 triggerr dedi: Aşı olmadım, çünkü gerekmedi ne kadar gezsemde korona olmadım ve nasıl bir etkisi var hiç deneyimlemediğim için "aşının" çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende olmadım çünkü herkes aşı olursa benim olmama gerek yok ki. Not: Yarın olmaya gidiyorum
triggerr dedi: Aşı olmadım, çünkü gerekmedi ne kadar gezsemde korona olmadım ve nasıl bir etkisi var hiç deneyimlemediğim için "aşının" çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende olmadım çünkü herkes aşı olursa benim olmama gerek yok ki. Not: Yarın olmaya gidiyorum
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #12 lesteven dedi: Hocam bulaşmadı mı bulaşmıyor ama yine de önlemi alın. Genişletmek için tıkla... @triggerr Ya da bulaştı bünyenizden dolayı hızlı atlattınız.
lesteven dedi: Hocam bulaşmadı mı bulaşmıyor ama yine de önlemi alın. Genişletmek için tıkla... @triggerr Ya da bulaştı bünyenizden dolayı hızlı atlattınız.
Thundem Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.233 Çözümler 1 20 Ağustos 2021 #13 Ben de aşı konusunda kararsız kalıyorum, sizce olmalı mıyım? (15 Yaş.)
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #14 ByNoise dedi: Bende olmadım çünkü herkes aşı olursa benim olmama gerek yok ki. Genişletmek için tıkla... Senin gibi düşünen kaç kişi olduğunu da düşün bakalım.
ByNoise dedi: Bende olmadım çünkü herkes aşı olursa benim olmama gerek yok ki. Genişletmek için tıkla... Senin gibi düşünen kaç kişi olduğunu da düşün bakalım.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 20 Ağustos 2021 #15 Sydraaa dedi: Senin gibi düşünen kaç kişi olduğunu da düşün bakalım. Genişletmek için tıkla... Tam okudunuz mu?
Sydraaa dedi: Senin gibi düşünen kaç kişi olduğunu da düşün bakalım. Genişletmek için tıkla... Tam okudunuz mu?
B ByNoise Femtopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #16 Thundem dedi: Ben de aşı konusunda kararsız kalıyorum, sizce olmalı mıyım? (15 Yaş.) Genişletmek için tıkla... Bende kararsızım eğer aşıdan ölsek Bence olun. Bende yarın olacağım. Sydraaa dedi: Senin gibi düşünen kaç kişi olduğunu da düşün bakalım. Genişletmek için tıkla... Kimse sadece ben.
Thundem dedi: Ben de aşı konusunda kararsız kalıyorum, sizce olmalı mıyım? (15 Yaş.) Genişletmek için tıkla... Bende kararsızım eğer aşıdan ölsek Bence olun. Bende yarın olacağım. Sydraaa dedi: Senin gibi düşünen kaç kişi olduğunu da düşün bakalım. Genişletmek için tıkla... Kimse sadece ben.
Lartu Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 189 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #17 Thundem dedi: Ben de aşı konusunda kararsız kalıyorum, sizce olmalı mıyım? (15 Yaş.) Genişletmek için tıkla... Zaten şuan istesen bile olamıyorsun diye biliyorum.Çünkü yaş sınırı hala 17 .
Thundem dedi: Ben de aşı konusunda kararsız kalıyorum, sizce olmalı mıyım? (15 Yaş.) Genişletmek için tıkla... Zaten şuan istesen bile olamıyorsun diye biliyorum.Çünkü yaş sınırı hala 17 .
B ByNoise Femtopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #18 Lartu dedi: Zaten şu an istesen bile olamıyorsun diye biliyorum. Çünkü yaş sınırı hala 17. Genişletmek için tıkla... Kalktı galiba
Lartu dedi: Zaten şu an istesen bile olamıyorsun diye biliyorum. Çünkü yaş sınırı hala 17. Genişletmek için tıkla... Kalktı galiba
Thundem Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.233 Çözümler 1 20 Ağustos 2021 #19 Lartu dedi: Zaten şuan istesen bile olamıyorsun diye biliyorum.Çünkü yaş sınırı hala 17 . Genişletmek için tıkla... Geçtiğimiz günler de 15'e kadar indi hocam. O yüzden sordum zaten.
Lartu dedi: Zaten şuan istesen bile olamıyorsun diye biliyorum.Çünkü yaş sınırı hala 17 . Genişletmek için tıkla... Geçtiğimiz günler de 15'e kadar indi hocam. O yüzden sordum zaten.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.313 Makaleler 7 Çözümler 31 20 Ağustos 2021 #20 2 doz Sinovac oldum ben de lakin şimdi 3. doz BioNTech olacak mıyız olmayacak mıyız bilmiyorum.