İlk Doz Aşımı Oldum

Bulaştırmaya devam ediyorlar. Söyledikleri tek şey hafif atlatmak.

Sen git aşı ol tamam olabilirsin ondan sonra maskeyi çıkart virüs yokmuş gibi davran sonra vakaların sorumlusu aşı olmayanlar olsun. Haydi ulan oradan. Sokakta benden başka maske takan kalmamış.

O zaman neden bangır bangır aşı olun diye bağırıyorlar. Ne kadar saçma olsa da bu lanet virüsün artık insanlar tarafından çıkarıldığına inanmaya başladım.
Amaç zaten bu. Toplum bağışıklık kazandığı zaman virüs azalacak. O yüzden herkes COVİD geçirecek yani. Bu yüzden aşı olun diyorlar. Aşı olup ağır geçiren kişilere de tanık oldum. Yani ölen ölecek yaşayan yaşayacak. Anca böyle biter toplum bağışıklığı kazanması lazım. İngiltere yapmıştı ama sonra vazgeçmişti.

Sen git aşı ol tamam olabilirsin ondan sonra maskeyi çıkart virüs yokmuş gibi davran sonra vakaların sorumlusu aşı olmayanlar olsun. Haydi ulan oradan. Sokakta benden başka maske takan kalmamış.
Olmayı düşünmediğim için istediğin kadar saydırabilirsin okuyup geçeceğim sadece. Olursam maskesiz gezerim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…