Ç Çikolatadam Hectopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 336 Çözümler 1 3 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar edit yapmayı yeni öğreniyorum, ilk editimi hazırladım sizce nasıl olmuş? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2020
Arkadaşlar edit yapmayı yeni öğreniyorum, ilk editimi hazırladım sizce nasıl olmuş? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 3 Aralık 2020 #2 Kulaklığın sesi fulldü, Allah cezanı vermesin. Ayrıca video da filigran var ve çok az efekt kullanılmış
Kulaklığın sesi fulldü, Allah cezanı vermesin. Ayrıca video da filigran var ve çok az efekt kullanılmış
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.843 Çözümler 15 3 Aralık 2020 #3 Çöp.
F4tihh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #4 Umarım bu, biz forum kullanıcılarını sinirlendirmek ve trollemek amaçlı değildir . Her ne kadar öyle görünse de öyle olmamasını umuyorum. Bu arada yaptığın video düzenlemesi ile bir yere varamazsın.
Umarım bu, biz forum kullanıcılarını sinirlendirmek ve trollemek amaçlı değildir . Her ne kadar öyle görünse de öyle olmamasını umuyorum. Bu arada yaptığın video düzenlemesi ile bir yere varamazsın.
Blackfox07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 3.850 Makaleler 5 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #5 Hirok dedi: Kulaklığın sesi tamdı, Allah cezanı vermesin. Genişletmek için tıkla... Şu mesajı görmesem ben de son ses dinleyecektim. Sağol.
Hirok dedi: Kulaklığın sesi tamdı, Allah cezanı vermesin. Genişletmek için tıkla... Şu mesajı görmesem ben de son ses dinleyecektim. Sağol.
Ç Çikolatadam Hectopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 336 Çözümler 1 3 Aralık 2020 #6 F4tihh dedi: Umarım bu, biz forum kullanıcılarını sinirlendirmek ve trollemek amaçlı değildir . Her ne kadar öyle görünse de öyle olmamasını umuyorum. Bu arada yaptığın video düzenlemesi ile bir yere varamazsın. Genişletmek için tıkla... Zaten bir yere varmaya çalıştığım yok sadece yaptığım videoyu paylaşmak istedim.
F4tihh dedi: Umarım bu, biz forum kullanıcılarını sinirlendirmek ve trollemek amaçlı değildir . Her ne kadar öyle görünse de öyle olmamasını umuyorum. Bu arada yaptığın video düzenlemesi ile bir yere varamazsın. Genişletmek için tıkla... Zaten bir yere varmaya çalıştığım yok sadece yaptığım videoyu paylaşmak istedim.
eeeee123 Centipat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 349 4 Mayıs 2021 #7 Çikolatadam dedi: Arkadaşlar edit yapmayı yeni öğreniyorum, ilk editimi hazırladım sizce nasıl olmuş? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Harika! (!)
Çikolatadam dedi: Arkadaşlar edit yapmayı yeni öğreniyorum, ilk editimi hazırladım sizce nasıl olmuş? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Harika! (!)
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 4 Mayıs 2021 #8 Güzel olmuş ama tavuğa ne yapmışsın .
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #9 Geliştirebilir. Camtasia kullanmanızı önermiyorum.
Ahmet DEMİRCİ11 Decapat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 340 4 Mayıs 2021 #10 Çikolatadam dedi: Arkadaşlar edit yapmayı yeni öğreniyorum, ilk editimi hazırladım sizce nasıl olmuş? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok kötü.
Çikolatadam dedi: Arkadaşlar edit yapmayı yeni öğreniyorum, ilk editimi hazırladım sizce nasıl olmuş? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok kötü.