İlk editim nasıl olmuş?

Şarkı ile senkronizasyonu pek olmamış. Daha güzel şarkılar seçmeye çalışın, mesela bu tarz fragmovie editleri için düzenlenmiş şarkılar var Google'a "fragmovie sfx" yazarak bakabilirsiniz. Bazı klipleriniz 4:3 olarak kalmış, editlerken onu tam ekran olacak şekilde boyutlandırırsanız daha güzel bir görüntü elde edersiniz. Geçiş efektlerini biraz daha yumuşak yapmalısınız, onun haricinde ilk edite göre güzel olmuş elinize sağlık.

Geçiş efektleri arkadaşların dediği gibi Windows XP’deki Windows Movie Maker efekti gibi olmuş. Vuruşlar daha etkileyici olmalı. Eline sağlık.

2 yıllık bir fragmovie editörü olarak, eksikleriniz;
-CC
-RSMB
-TWİXTOR
-SHAKE
(Ana Gerekenler, değişebilir.)
Ayrıca, klipleri 1920x1080 çözünürlüğünde editlemenizi öneririm.
Ama ilk editinize göre güzel. After Effects'e geçmenizi öneriyorum.

Kullandığın efekt çok baş döndürücü
Görüntü kalitesi düşük. Özellikle CS:GO'nun 4:3 boyutunda olması pek hoş durmamış.
Oyun içi silah seslerini eklersen daha iyi olur. Tam vurduğun kısımda silah sesi gelmesinden bahsediyorum.
Ayrıca eğer daha iyi editler yapmak istiyorsan After Effects kullanabilirsin. Youtube üzerinde bir çok eğitici videosu var.

Fakat ilk edite göre gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…