AyqzLeader Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Ben Adobe Premiere Pro yeni indirdim ve ogrendim boyle bir ilk editimi yaptim nasıl olmus? -eksikleri varsa söyler misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2022
Merhaba. Ben Adobe Premiere Pro yeni indirdim ve ogrendim boyle bir ilk editimi yaptim nasıl olmus? -eksikleri varsa söyler misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 16 Temmuz 2022 #2 Bence güzel olmuş. Sürprizbozan: konu dışı Hangi minecraft modu bu?
Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.766 Çözümler 4 16 Temmuz 2022 #3 Çok fazla gereksiz geçiş efekti var, yoruyor izlerken.
5 522223 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 1.312 Çözümler 22 16 Temmuz 2022 #4 387354 dedi: Bence güzel olmuş. Sürprizbozan: konu dışı hangi Minecraft modu bu? Genişletmek için tıkla... Minecraft multiplayer sunucunda (Sunucu ismi yasakmış yazmama izin vermiyor.) the bridge. *Bence de güzel bu arada. Elinize sağlık. Son düzenleme: 16 Temmuz 2022
387354 dedi: Bence güzel olmuş. Sürprizbozan: konu dışı hangi Minecraft modu bu? Genişletmek için tıkla... Minecraft multiplayer sunucunda (Sunucu ismi yasakmış yazmama izin vermiyor.) the bridge. *Bence de güzel bu arada. Elinize sağlık.
Muhammedbey98 Picopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #5 Bence güzel olmuş,ama sanki biraz fazla gereksiz efekt var.
Keurova Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 224 16 Temmuz 2022 #6 AyqzLeader dedi: Merhaba. Ben Adobe Premiere Pro yeni indirdim ve ogrendim boyle bir ilk editimi yaptim nasıl olmus? -eksikleri varsa söyler misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kill aldıktan sonra kğ geçiş çok hızlı orayı yavaşlat ve çok geçiş koyma göz yoruyor ve viddo tekrar ediyor gibi ama güzel
AyqzLeader dedi: Merhaba. Ben Adobe Premiere Pro yeni indirdim ve ogrendim boyle bir ilk editimi yaptim nasıl olmus? -eksikleri varsa söyler misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kill aldıktan sonra kğ geçiş çok hızlı orayı yavaşlat ve çok geçiş koyma göz yoruyor ve viddo tekrar ediyor gibi ama güzel
Cristiano Ronaldo Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 182 Yer Arabistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #7 AyqzLeader dedi: Merhaba. Ben Adobe Premiere Pro yeni indirdim ve ogrendim boyle bir ilk editimi yaptim nasıl olmus? -eksikleri varsa söyler misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Portala atladığın kısımlardan çok rekt attığın ve kill aldığın kısımları koyarsan daha iyi olabilir, geçişler çok hızlı ve çok fazla onları düzeltebilirsin.
AyqzLeader dedi: Merhaba. Ben Adobe Premiere Pro yeni indirdim ve ogrendim boyle bir ilk editimi yaptim nasıl olmus? -eksikleri varsa söyler misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Portala atladığın kısımlardan çok rekt attığın ve kill aldığın kısımları koyarsan daha iyi olabilir, geçişler çok hızlı ve çok fazla onları düzeltebilirsin.