İlk ekran kartı almak mı daha mantıklı?

assasinss

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem topluyorum. İlk bütçem 3000 TL. Şu ekran kartını düşünüyorum: ASUS GeForce TUF GTX 1660 SUPER GAMING 6GB GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

İşlemci: AMD Athlon(tm) II X2 270 processer 3.40 GHz.

RAM: 4 GB.

Ekran kartı: R7 240.

İlk ekran kartını değişsem hata mı etmiş olurum? Diğer parçalar toplu değişiyor diye biliyorum bundan dolayı böyle düşünüyorum.

İşlemci darboğaz yapar işleci ve RAM yükselt bence ilk.

Şunu alsam anakart ve ram ne alabilirim? ilk bahsettiğim ekran kartını aldıktan sonra i9 işlemci istiyordum bu i7 işlemci iyi mi?

3000 TL'lik siteme i9 mu koymak istiyordun? i9 3500 TL. Tabii sonradan eklemek istiyorsan o farklı ama i9 gereksiz. i7 bile gayet iyi götürür.

3000 TL'lik siteme i9 mu koymak istiyordun? i9 3500 TL. Tabii sonradan eklemek istiyorsan o farklı ama i9 gereksiz. i7 bile gayet iyi götürür.
çok anlamıyorum bana kalsa çok saçma bir sistem toplarım göründüğü gibi ^.^ şu gösterdiğim işlemci iyi olur mu? ayrıca Ram ve Anakartı ne alabilirim?

İşlemci:

Anakart:

RAM:

PSU:

Son düzenleme:
Önce işlemci ve anakart.
Sonra PSU ve RAM.
Sonra ekran kartı.

PSU 550 Watt civari ise değiştirmeye gerek yok.
sanırım benim anakart değişmeden iyi bir işlemci ve ram takılmaz. biraz bekleyip bütçeyi arttırdıktan sonra değiştirirsem şu anakart, işlemci ve rami daha mantıklı olur gibi görünüyor en sonda ekran kartını alarım oyunları yüksek kalite oynamayı düşünüyorum bu 3 parça için (psuda sayarsak) minimum ne kadarla gitmeliyim vatana? son mesajını ben yazdıktan sonra gördüm ^.^ inceliyorum 1 sn

Sanırım benim anakart değişmeden iyi bir işlemci ve RAM takılmaz. Biraz bekleyip bütçeyi arttırdıktan sonra değiştirirsem şu anakart, işlemci ve RAM'i daha mantıklı olur gibi görünüyor en sonda ekran kartını alarım oyunları yüksek kalite oynamayı düşünüyorum bu 3 parça için (psuda sayarsak) minimum ne kadarla gitmeliyim Vatan'a?

Vatana'a gidecekseniz KDV indirimini bekleyin bence.

Bütçe:
KDV indirimi vakti-3700TL.
İndirimsiz vakit-4300TL.

(Bu fiyatlar Ryzen 5 3600 ve B450 SH2H ve 3600MHz RAM ve 600Watt PSU'ya göre hesaplanmıştır)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı