İlk format deneyiminiz

CD ile XP yukluyordum. Format zaten saatler surdu. Ustune de sistem abartisiz yarim saatte aciliyordu. Ustune de 2 tane Anti-Virüs kurup iyice bogdum sistemi. Fare oynatilamiyordu, o derece.

Darboğaz oluyordur işlemci tabii o zamanlar.

Çünkü GHz'leri düşük işlemcilerin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır markalı sistem almıştım, ne sebeple bilmiyorum Windows 98'i tekrar kurmak istedim ve sürücüleri kurmadan üstüne kurdum, eski klasör Windows.old oldu, o şekilde bilgisayari 1-2 ay kadar kullandım (16 renk ekran modu, 640x480 piksel çözünürlük, ses sürücüsü yok, ekran sürücüsü yok.) Sadece MS-DOS oyunları oynayabiliyordum. Baktım olmayacak sürücüleri otomatik tanıyan Windows 2000 kurdum. Sonrasında babam üreticiden driver CD si aldı ve Windows 98 SE sistemimi tam kapasite kullanmaya başladım.

Windows 8.1 CD'si 8.1 indiremedi.
Badtechsoft.

Eski bir Win7 sistem vardı. Buna format atmaya karar verdik. (Daha önce bi deneyimimiz yoktu) Elimizde de bi tek Windows Vista Cdsi vardı. (Tabi o zamanlar USB ile format atmayı bilmiyoruz) Neyse taktık CD'yi sistem açıkken setup.exe yi çalıştırdık. Tabi hata verdi doğal olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…