Unity İlk Gamejam İçin Tavsiyeleriniz nedir?

Teralmason_tr

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 hafta sonra ilk gamejamime katılacağım. 2 günlük süresi var yarışmanın ve güzel de bir ödülü var. Projeler Unity kullanarak geliştirilecek ve haliyle bende C# kullanacağım. Henüz 16 yaşımda olduğum için tam olarak öğrenmek yerine yapay zeka kullanarak geliştiriyorum projelerimi. Tek başıma katılacağım jam'e. Vermek istediğiniz tavsiye, ipucu var mıdır acaba?

jam'in konusu ne bu birinci soru ikinci olarak benim önerim 2D olarak yap 2D daha kolay olur senin için mesela platformer oyunu olacaksa yani parkur falan yapacaksan bunu kolay bir şekilde halledebileceğini düşünüyorum yapay zeka bu konuda yardım edebiliyor mesela assetleri assetstore'dan alabilirsin ücretsiz bir şekilde animator controller'ı araştır işte ne biliyim kendin bir karakter yapmaya çalış yani atıyorum böyle karakter hareketleridir tilemap'tir bunları öğren oyun ne üzerine olacaksa ona göre belirlemen gerekiyor

2d oyun yapmıştım zamanında hani unity i az çok biliyorum sadece kodları yapay zekadan yardım alıyorum ayrıca jam in konusu 2 günlük süre başlayınca belirleniyor assetleri de zaten muhtemelen assetstore dan alacağım tasarımcı arkadaşım yok yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…