4 408586 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 15 18 Haziran 2021 #11 Windows 21 yapın hocam.
E EyupTRHd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 1.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #12 AkınC dedi: Bir Chrome eklentisi yapabilir misiniz? Evet ise içeriğinden bahsedeceğim. Genişletmek için tıkla... Chrome eklentisi daha önce hiç yapmadım bilgim yok o konuda. BitikBirİnsanEvladı dedi: FPS arttırma programı yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... FPS arttırmadan çok gereksiz dosyaları silen mesela otomatik temp silen bir program yapabilirim. Kabul edersen ilk ücretsiz sende. 342524 dedi: Bir kayıt programı. Genişletmek için tıkla... Kayıt programları zaten çok var. Ben yapsam tekrar kullanmazsın büyük ihtimalle. 342524 dedi: Aslında basit bir oyun da olabilir. Kayıt programı biraz saçmaydı. Genişletmek için tıkla... Bende çok isterdim fakat yakın zamanda ekran kartım yandığı için eski ekran kartımı kullanıyorum. Ve Unreal Engine Unity tarzı programlar kasıyor. 408586 dedi: Windows 21 yapın hocam. Genişletmek için tıkla... Program derken program demek istedim işletim sistemi biraz beni aşar kusura bakmayın. Hala 2 kişiye hak var arkadaşlar.
AkınC dedi: Bir Chrome eklentisi yapabilir misiniz? Evet ise içeriğinden bahsedeceğim. Genişletmek için tıkla... Chrome eklentisi daha önce hiç yapmadım bilgim yok o konuda. BitikBirİnsanEvladı dedi: FPS arttırma programı yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... FPS arttırmadan çok gereksiz dosyaları silen mesela otomatik temp silen bir program yapabilirim. Kabul edersen ilk ücretsiz sende. 342524 dedi: Bir kayıt programı. Genişletmek için tıkla... Kayıt programları zaten çok var. Ben yapsam tekrar kullanmazsın büyük ihtimalle. 342524 dedi: Aslında basit bir oyun da olabilir. Kayıt programı biraz saçmaydı. Genişletmek için tıkla... Bende çok isterdim fakat yakın zamanda ekran kartım yandığı için eski ekran kartımı kullanıyorum. Ve Unreal Engine Unity tarzı programlar kasıyor. 408586 dedi: Windows 21 yapın hocam. Genişletmek için tıkla... Program derken program demek istedim işletim sistemi biraz beni aşar kusura bakmayın. Hala 2 kişiye hak var arkadaşlar.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 18 Haziran 2021 #13 Hocam temp dosyalarını silen program çok işime yarar doğrusu.
gemerekliaslan Decapat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #14 Bilgisayarımın sesini telefondan ayarlayabilecegim program (acma kısma)
E EyupTRHd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 1.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #15 BitikBirİnsanEvladı dedi: Hocam temp dosyalarını silen program çok işime yarar doğrusu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yapacağım. gemerekliaslan dedi: Bilgisayarımın sesini telefondan ayarlayabilecegim program (acma kısma) Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki telefon içinde uygulama gerek ve böyle uygulamalar zaten mevcut diye biliyorum.
BitikBirİnsanEvladı dedi: Hocam temp dosyalarını silen program çok işime yarar doğrusu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yapacağım. gemerekliaslan dedi: Bilgisayarımın sesini telefondan ayarlayabilecegim program (acma kısma) Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki telefon içinde uygulama gerek ve böyle uygulamalar zaten mevcut diye biliyorum.
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #16 Technopat'ın bilgisayar uygulamasını yapar mısınız?
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 18 Haziran 2021 #17 Ekmek Reis dedi: Technopat'ın bilgisayar uygulamasını yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen telif hakkı sorunları nedeniyle yapamaz.
Ekmek Reis dedi: Technopat'ın bilgisayar uygulamasını yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen telif hakkı sorunları nedeniyle yapamaz.
E EyupTRHd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 1.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #18 Ekmek Reis dedi: Technopat'ın bilgisayar uygulamasını yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz abartı olur ve telif hakkı söz konusu. Beni aşar diye düşünüyorum. Başka bir isteğiniz var ise yardımcı olurum.
Ekmek Reis dedi: Technopat'ın bilgisayar uygulamasını yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz abartı olur ve telif hakkı söz konusu. Beni aşar diye düşünüyorum. Başka bir isteğiniz var ise yardımcı olurum.
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #19 EyupTRHd dedi: Hocam biraz abartı olur ve telif hakkı söz konusu. Beni aşar diye düşünüyorum. Başka bir isteğiniz var ise yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Otomatik tıklayıcı saniyede 1000 kere falan. Ayrıca sürekli bir tuşa basılı tutabilelim o tuşa otomatik tıklama ayarlayabilelim.
EyupTRHd dedi: Hocam biraz abartı olur ve telif hakkı söz konusu. Beni aşar diye düşünüyorum. Başka bir isteğiniz var ise yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Otomatik tıklayıcı saniyede 1000 kere falan. Ayrıca sürekli bir tuşa basılı tutabilelim o tuşa otomatik tıklama ayarlayabilelim.
E EyupTRHd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 1.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #20 Ekmek Reis dedi: Otomatik tıklayıcı saniyede 1000 kere falan. Ayrıca sürekli bir tuşa basılı tutabilelim o tuşa otomatik tıklama ayarlayabilelim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bunu yapabilirim.
Ekmek Reis dedi: Otomatik tıklayıcı saniyede 1000 kere falan. Ayrıca sürekli bir tuşa basılı tutabilelim o tuşa otomatik tıklama ayarlayabilelim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bunu yapabilirim.