İlk gözlük kullanımında baş dönmesi normal mi?

Bende hangisi var hocam?

İkisi de var işte 3.50 ve 3.25 bayağı yüksek bu arada iki gözünüz eşit bozuk değil biri diğerinden daha bozuk ben 1.25'ten 2.5a geçince ufak bir baş ağrısı yaşamıştım 1-2 saat 0'dan 3.5a ciddi ağrı yapar çok normal.

Hocam peki gozlugu takinca uzagi sahin gibi gormek ama yakini da iyi gormek, ancak telefondaki yazilari bulanik gormek gecici mi?

Hocam peki gozlugu takinca uzagi sahin gibi gormek ama yakini da iyi gormek, ancak telefondaki yazilari bulanik gormek gecici mi?

Bende öyle bir şey olmadı bilemiyorum uzağa bakarken gözlük sürekli kullanıyorum sadece telefona bakıyorsam uzanıp falan çıkarıyorum onun dışında Full gözümde böyle sorun yaşamadım doktor damla falan damlatmış mıydı belki o rahatsız etmiştir bana hiç damlatmadılar ondan bilmiyorum o yüzden nasıl bir etkisi var.

Damlatmadı. Damla yazmadı. Yakından telefondaki yazılar, gözlük takmadan öncesine göre daha tuhaf gözüküyor, hafif daha bulanık gibi. Ancak telefon harici yakında ve uzakta bir bulanıklık yok.

İlk kullanımda hatta belki birkaç gün normal. Ben çocukluğumdan beri gözlük kullanırım numara değiştiğinde bile olmuştur. Hatta aynı numara lens kullanmaya başladığımda bile bir farklılık hissetmiştim. Yürürken yavaş yavaş yürümüştüm düşmemek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…