1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.305 Makaleler 5 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2020 #11 Pwieh dedi: Aradım test amaçlı bu hızın verildiğini faturalandırma başladığında taahhüt edilen hızı alacağım söylendi Genişletmek için tıkla... Hangi firma?
Pwieh dedi: Aradım test amaçlı bu hızın verildiğini faturalandırma başladığında taahhüt edilen hızı alacağım söylendi Genişletmek için tıkla... Hangi firma?
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.771 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2020 #12 160634 dedi: Hangi firma? Genişletmek için tıkla... Vodafone
Meggy Kilopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 317 Çözümler 1 3 Ocak 2020 #13 Kablo ile denemen lazım dostum. Benim paketim 75 Mbps alıyorum telefon üzerinden test yaptığımda 42 Mbps civarı alıyorum. Önemli olan kablo.
Kablo ile denemen lazım dostum. Benim paketim 75 Mbps alıyorum telefon üzerinden test yaptığımda 42 Mbps civarı alıyorum. Önemli olan kablo.
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.771 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2020 #14 Meggy dedi: Kablo ile denemen lazım dostum. Benim paketim 75 Mbps alıyorum telefon üzerinden test yaptığımda 42 Mbps civarı alıyorum. Önemli olan kablo. Genişletmek için tıkla... Henüz bilgisayar yok evde ne yazık ki
Meggy dedi: Kablo ile denemen lazım dostum. Benim paketim 75 Mbps alıyorum telefon üzerinden test yaptığımda 42 Mbps civarı alıyorum. Önemli olan kablo. Genişletmek için tıkla... Henüz bilgisayar yok evde ne yazık ki
Meggy Kilopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 317 Çözümler 1 3 Ocak 2020 #15 Pwieh dedi: Henüz bilgisayar yok evde ne yazık ki Genişletmek için tıkla... Aldığın hız normaldir o zaman. Hesabını sen yap 75 Mbps'de 42 civarı alıyorum telefondan test yaptığımda. Sende ona göre hesabını yap. İyi forumlar. Son düzenleme: 3 Ocak 2020
Pwieh dedi: Henüz bilgisayar yok evde ne yazık ki Genişletmek için tıkla... Aldığın hız normaldir o zaman. Hesabını sen yap 75 Mbps'de 42 civarı alıyorum telefondan test yaptığımda. Sende ona göre hesabını yap. İyi forumlar.
Mevlüt Çetinkaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2017 Mesajlar 2.448 Makaleler 5 Çözümler 7 Yer Sancaktepe/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 3 Ocak 2020 #16 Modem arayüzünden değerlerine bak. Maksimum hız değerine, paket hız değerin modeme kadar geliyor mu, SNR değerin, hat zayıflaması değerlerine bak ve geri dönüş yap. Telefon üzerinden ekran alıntısı alıp dahi atman daha iyi olacaktır.
Modem arayüzünden değerlerine bak. Maksimum hız değerine, paket hız değerin modeme kadar geliyor mu, SNR değerin, hat zayıflaması değerlerine bak ve geri dönüş yap. Telefon üzerinden ekran alıntısı alıp dahi atman daha iyi olacaktır.