İlk gün okula çantayla gidilir mi?

holypesimistt

Hectopat
10. sınıfa geçtim. Yaklaşık 9 yıldır eğitim görüyorum, hâlâ çantayla gidilmesi gerekip gerekmediğini anlayamadım. Kitap taşıma dışında kullanılır mı?

Sırtın kopmaz ya tak işte, içine bir defter bir kalem koy kitap verirlerse koyarsın.

Hocam 1-2 tane defter koyun biraz da kalem. Bazı hocalar ilk günden işleyebiliyor. Hem de kitaplar hazır oluyor çoğu zaman ilk günden verip gönderiyorlar.

10. sınıfa geçtim. Yaklaşık 9 yıldır eğitim görüyorum hâlâ çantayla gidilmesi gerekip gerekmediğini anlayamadım. Kitap taşıma dışında kullanılır mı?
Okula göre değişir çünkü bizim okulda ilk günden kitaplar dağıtılıyor ama başka bi okulda dağıtılmıyor olabilir, işinizi şansa bağlamayın götürün derim.

10. sınıfa geçtim. Yaklaşık 9 yıldır eğitim görüyorum, hâlâ çantayla gidilmesi gerekip gerekmediğini anlayamadım. Kitap taşıma dışında kullanılır mı?
Yeni eğitim-öğretim yılınızı tebrik ederim,Allah yardımcınız olsun.
Bazı hocalar bildiğim kadarıyla ders işliyebiliyor,gene yanınıza en azından 1-2 defter 1-2 kalem almanızı öneririm.

İlla çanta istemiyorsan iki tane büyük poşet al yanına git. Kitap verirlerse diye. İlk günden ders hikaye. Çantalık işin sadece verecekleri kitabı taşımak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…