holypesimistt
Hectopat
10. sınıfa geçtim. Yaklaşık 9 yıldır eğitim görüyorum, hâlâ çantayla gidilmesi gerekip gerekmediğini anlayamadım. Kitap taşıma dışında kullanılır mı?
10. sınıfa geçtim. Yaklaşık 9 yıldır eğitim görüyorum hâlâ çantayla gidilmesi gerekip gerekmediğini anlayamadım. Kitap taşıma dışında kullanılır mı?
Okula göre değişir çünkü bizim okulda ilk günden kitaplar dağıtılıyor ama başka bi okulda dağıtılmıyor olabilir, işinizi şansa bağlamayın götürün derim.10. sınıfa geçtim. Yaklaşık 9 yıldır eğitim görüyorum hâlâ çantayla gidilmesi gerekip gerekmediğini anlayamadım. Kitap taşıma dışında kullanılır mı?
Götür. İlk günden vermezler ama vericekleri tutar pişman olursun ondan sonra.10. sınıfa geçtim. Yaklaşık 9 yıldır eğitim görüyorum hâlâ çantayla gidilmesi gerekip gerekmediğini anlayamadım. Kitap taşıma dışında kullanılır mı?
Yeni eğitim-öğretim yılınızı tebrik ederim,Allah yardımcınız olsun.10. sınıfa geçtim. Yaklaşık 9 yıldır eğitim görüyorum, hâlâ çantayla gidilmesi gerekip gerekmediğini anlayamadım. Kitap taşıma dışında kullanılır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.