Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 24 Aralık 2020 #21 Eğer çok fazla depolamaya ihtiyaç duymuyorsan HDD önermem hem gürültülü hem yavaş. Ben depeolamaya çok fazla ihtiyaç duyduğumdan zorunlu olarak kullanıyorum ama. :/ Samsung 860 EVO 500GB alıp ileride bir daha alabilirsin ancak önerim QVO serisidir. Samsung 870 QVO MZ-77Q1T0BW 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Eğer çok fazla depolamaya ihtiyaç duymuyorsan HDD önermem hem gürültülü hem yavaş. Ben depeolamaya çok fazla ihtiyaç duyduğumdan zorunlu olarak kullanıyorum ama. :/ Samsung 860 EVO 500GB alıp ileride bir daha alabilirsin ancak önerim QVO serisidir. Samsung 870 QVO MZ-77Q1T0BW 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Dirathel Centipat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #22 HDD'de oynadığım Cyberpunk'ı SSD'ye kurdum abartmıyorum her açılışta 45-50 saniye fark ediyor. En kötü SSD bile en iyi HDD'den iyidir.
HDD'de oynadığım Cyberpunk'ı SSD'ye kurdum abartmıyorum her açılışta 45-50 saniye fark ediyor. En kötü SSD bile en iyi HDD'den iyidir.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 24 Aralık 2020 #23 Dirathel dedi: En kötü SSD bile en iyi HDD'den iyidir. Genişletmek için tıkla... Hocam kronik sorunlu bir SSD duruma göre yavaş bir HDD'nin 3'te biri hızına kadar düşebiliyor. 15-20 Mbps hızlarına düşen SSD'leri gördüm bu forumda.
Dirathel dedi: En kötü SSD bile en iyi HDD'den iyidir. Genişletmek için tıkla... Hocam kronik sorunlu bir SSD duruma göre yavaş bir HDD'nin 3'te biri hızına kadar düşebiliyor. 15-20 Mbps hızlarına düşen SSD'leri gördüm bu forumda.
Dirathel Centipat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #24 Yehetto dedi: Hocam kronik sorunlu bir SSD duruma göre yavaş bir HDD'nin 3'te biri hızına kadar düşebiliyor. 15-20 Mbps hızlarına düşen SSD'leri gördüm bu forumda. Genişletmek için tıkla... Elbette hocam dediğiniz gibi sorunlu ise o seviyelere düşmesi muhtemel lakin ben sıfır ve inceleyerek alacağını düşündüğüm için o kategoride en kötü anlamında söyledim.
Yehetto dedi: Hocam kronik sorunlu bir SSD duruma göre yavaş bir HDD'nin 3'te biri hızına kadar düşebiliyor. 15-20 Mbps hızlarına düşen SSD'leri gördüm bu forumda. Genişletmek için tıkla... Elbette hocam dediğiniz gibi sorunlu ise o seviyelere düşmesi muhtemel lakin ben sıfır ve inceleyerek alacağını düşündüğüm için o kategoride en kötü anlamında söyledim.
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 24 Aralık 2020 #25 240 GB SSD alıp 1 TB HDD alırsanız daha iyi olur.