İlk imza alınır mı?

alperbodur45

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Tecno Pova 5 / Samsung Galaxy Tab A9+
1- EFT/Havale tanımlı kullanıcılara olsa da, benim için sorun olmaz. Çünkü para göndermiyorum.

2- oyun oynamıyorum.

3- NFC mobil temassız ödeme istiyorum.

4- İşCep uygulaması bana var değil mi?

5- Ailemin işi önemli mi?

6- Limiti var mı?

7- rahatça para yatırıp çekebilirim ve posta alışveriş yapabilir miyim?

8- Kartı orada mı veriyorlar yoksa eve mi geliyor.

9-Kesinlikle asla TROY istemiyorum! Mastercard olur mu?

10-Tamamen kart benim adıma olacak değil mi kartın üstünde ve uygulamada benim ismim yazacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek problem TROY gönderiyorlar ama Master ile degistirebiliyorsun sadece biraz ugrastiriyorlar.

Aile işi falan önemli değil sadece imza atmaları lazim. Kartı da eve gönderiyorlar.

EFT/Havale tanımlı kullanıcılara olsa da, benim için sorun olmaz. Çünkü para göndermiyorum.
O zaman senlik sorun yok, göndermek istesen bile Nays kullanarak oradan gönderebilirsin.

İşCep uygulaması bana var değil mi?
Evet, var.

Ailemin işi önemli mi?
Değil.

Günde 25 bin lira nakit çektiğim oldu, limiti varsa bile 18 yaş altı birinin kolay kolay geçemeyeceği bir limit.

7- rahatça para yatırıp çekebilirim ve posta alışveriş yapabilir miyim?
Evet.

Kartı orada mı veriyorlar yoksa eve mi geliyor.
Başvuruyu şubede yapıyorsun, birkaç gün sonra eve veya şubeye teslim ediyorlar.

9-Kesinlikle asla TROY istemiyorum! Mastercard olur mu?
Benim İlk İmza kartım ben söylemememe rağmen Visa gelmişti, başvuruyu yaparken belirtirsen TROY harici verirler diye düşünüyorum.

Tamamen kart benim adıma olacak değil mi kartın üstünde ve uygulamada benim ismim yazacak.
Evet. Kartın üstünde ve uygulamada senin adın yazacak.

İki tane uygulama oluyormuş hem maximum hem İşCep. Ne fark eder ki?

Bir de NFC Mobil Ödeme ilk imza'da olmuyor diye duydum. NFC gerçekten olmuyor mu, yoksa bir taktiği vb. Var mı?

Birçok kişi ilk imzayı Nays ile kullanıyor. Ne gibi bir artısı var Nays ile kullanmanın? Ailem Nays'ta yaptığım harcamaları falan görebilir mi?

Neyse, konumuz ilk imza. Konuyu bozmayalım.

Ailemin İşCep (iş bankalı olması) önemli mi? Yani İş Bankası olmasa bile kullanabilir miyim?

Annemde İş Bankası yok, babamda var. Babamın gitmesi mı gerek yoksa annemle gideyim mi? Anneme istiyorum ama İş Bankası yok onda, yine de olur mu?

Son düzenleme:
Anneme istiyorum ama İş Bankası yok onda, yine de olur mu?

Olur,

Ailemin İşCep (iş bankalı olması) önemli mi? Yani İş Bankası olmasa bile kullanabilir miyim?

Evet kullanabilirsin

Birçok kişi ilk imzayı Nays ile kullanıyor. Ne gibi bir artısı var Nays ile kullanmanın? Ailem Nays'ta yaptığım harcamaları falan görebilir mi?

EFT vesaire para gönderimi için kullanılıyor, harcamalar hakkında bilgim yok,

Bir de NFC Mobil Ödeme ilk Imza'da olmuyor diye duydum

Olmuyor, Nays ile varsa bilemiyorum. Yakın zamanda bende açacağım, kampanyaları falan gayet iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı